شرط کره شمالی برای ادامه مذاکره با آمریکا
آبان 26, 1398 15:01 Asia/Tehran [Updated: آذر 18, 1398 14:09 Asia/Tehran]
وزارت امور خارجه کره شمالی، ادامه مذاکره با آمریکا را به کنار گذاشتن اقدامات خصمانه ضد پیونگ یانگ مشروط کرد.
به گزارش پارس تودی، وزارت امور خارجه کره شمالی امروز (یکشنبه) اعلام کرد، هنگام از سرگیری مذاکرات با واشنگتن، تا زمانیکه عقبنشینی آمریکا از سیاستهای خصمانهاش در دستور کار قرار نگیرد مسائل هستهای نیز مورد مذاکره قرار نخواهد گرفت.
در بیانیه وزارت امور خارجه کره شمالی آمده است، تصویب قطعنامهای در سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر کره شمالی اقدامی با انگیزه سیاسی تحت رهبری آمریکا بود.
«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از ژوئن 2018 تاکنون سه بار در سنگاپور، ویتنام و مرز مشترک کره شمالی و جنوبی دیدار کردهاند اما مذاکرات دوطرف هنوز به نتیجه نرسیده و متوقف شده است.
کره شمالی خواهان لغو تحریم های آمریکا ضد پیونگ یانگ است، اما واشنتگن در عوض هربار به بهانه هایی آنها را تشدید می کند.139/118
بیشتر بخوانید: