به گزارش ایران پرس، منابع خبری عراقی گزارش دادند عناصر گروه داعش درصدد یافتن راه نجات و فرار از منطقه قدیمی موصل هستند.
منابع نظامی عراقی امروز از عقبنشینی نیروهای عراقی از منطقه «باب الطوب» به محله «الدندان» در غرب موصل- به مساحت دو کیلومتر- پس از حملات شدید گروه داعش خبر دادند.
به گفته این منابع، این گروه تروریستی به دنبال یافتن راه گریزی از منطقه قدیمی موصل به طرف منطقه «حمام العلیل» در جنوب شهر موصل و سپس به جزیره موصل است.
در همین حال، منابع نظامی و امنیتی از هلاکت شماری از عناصر این گروه و انهدام سلاحهای آنها در نزدیکی مسجد «النوری» خبر دادند و اعلام کردند داعش علیه نیروهای پلیس و ارتش عراق عملیاتی را انجام داد که با واکنش سریع این نیروها در منطقه «الشفاء» که آخرین پایگاه داعش در موصل به شمار می رود، مواجه شد و خسارتهای سنگینی داد.
هم اکنون درگیری شدید بین نیروهای عراقی و افراد مسلح داعش در محله الشفاء در ساحل غربی شهر موصل ادامه دارد. نیروهای عراقی مواضع داعش را در اطراف بیمارستان الشفاء با موشک هدف قرار دادند و درگیریها در مجتمع پزشکی در غرب موصل ادامه دارد.
همچنین منابع امنیتی عراق از دفع حملات پراکنده اعضای گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش به مناطقی از غرب شهر موصل خبر دادند.118/112