به گزارش ایران پرس، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز یک شنبه با اعلام اینکه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه و «شینزو آبه» نخست وزیر ژاپن تلفنی درباره افزایش تنش ها در شبه جزیره کره گفتگو کردند، افزود: تحریم ها ضد کره شمالی اثری نداشت.
«دیمیتری پسکوف» گفت، روسیه برای مشارکت در تمامی گفتگوها برای حل بحران شبه جزیره کره آمادگی دارد.
سخنگوی کاخ کرملین همچنین افزود ،«ولادیمیر پوتین» و «شی جین پینگ» روسای جمهوری روسیه و چین هم در گفت وگوی تلفنی با ابراز نگرانی از وضعیت شبه جزیره کره افزودند، نباید اجازه داد در این شبه جزیره بحران تشدید شود.
کره شمالی بامداد یکشنبه اعلام کرد، یک بمب هیدروژنی را با موفقیت آزمایش کرده است.
کره شمالی بامداد روز سه شنبه گذشته نیز یک فروند موشک بالستیک شلیک کرد.
تنشها میان آمریکا و کره شمالی در روزهای اخیر با رویکرد جنگطلبانه «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بیش از پیش شدت یافته است. ترامپ کرهشمالی را به حمله نظامی تهدید کرده بود.
پیونگیانگ بارها تاکید کرده است تا زمانی که آمریکا و متحدانش به تهدیدهایشان ضد کرهشمالی ادامه دهند، این کشور نیز به تقویت توانمندیهای نظامی و توانایی حمله پیشدستانه خود ادامه خواهد داد.118
بیشتر بخوانید:
پوتین: شبه جزیره کره در آستانه جنگ قراردارد
تداوم اقدامات تحریک آمیز نظامی آمریکا در شبه جزیره کره
هشدار روسیه به تنش آفرینی آمریکا در شبه جزیره کره
پرواز بمبافکنهای هستهای روسیه بر فراز شبهجزیره کره