به گزارش ایران پرس، «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: کشورش به حفظ امنیت خلیج فارس پایبند است با وجود اینکه کشورهای محاصره کننده قطر اصول شورای همکاری خلیج فارس را نقض کردهاند.
آل ثانی افزود: نیاز به اصلاح شورای همکاری خلیج فارس به منظور احترام به حاکمیت کشورهای عضو آن و دوری از سیاستهای دیکته شده برای دیگر کشورها وجود دارد.
رئیس دستگاه دیپلماسی قطر همچنین بر آمادگی دوحه برای گفتوگوی بدون پیششرط جهت بررسی مطالبات کشورهای محاصرهکننده بدون وارد کردن خدشه به حاکمیت آن تأکید کرد و گفت: خواستههای 13گانه کشورهای محاصره کننده قطر قابل قبول نیست. وی افزود: ابتدا باید محاصره قطر پایان یابد.
عربستان، امارات، بحرین و مصر از پنجم ژوئن 2017 روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع و مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را به روی این کشور بستند. این چهار کشور، قطر را به همسو نبودن با جریان عربی به رهبری ریاض متهم کردهاند.118/112
بیشتر بخوانید:
رایزنی وزیر خارجه ایران با وزیر خارجه یونان درباره تحولات منطقه
وزیر خارجه قطر: دوحه در امور هیچ کشوری دخالت نمی کند
وزیر خارجه قطر در امریکا: اتهامات تروریستی علیه دوحه بیپایه و اساس است+ ویدئو