وزارت کشور هند در بیانیه ای ضمن مخالفت با رسیدگی دادگاه عالی به دادخواست جلوگیری از اخراج مسلمانان روهینگیا از این کشور اعلام کرد، تنها دولت هند صلاحیت تصمیم گیری درباره پناهجویان روهینگیایی را دارد.

به گزارش ایران پرس، دراین بیانیه که روزشنبه منتشر شد، آمده است، رسیدگی به مسائل امنیتی و تغییرات جمعیتی ناشی از حضور مسلمانان روهینگیایی در هند تنها به عهده دولت این کشور است.

این بیانیه وزارت کشور هند یک روز پس از تشکیل جلسه دادگاه عالی برای رسیدگی به دادخواست وکلای پناهجویان روهینگیا برای جلوگیری از اخراج آنها از هند صادر شده است.

دادگاه عالی هند روز گذشته تصمیم گیری درباره برنامه دولت هند برای اخراج پناهجویان روهینگیا را به 21 نوامبر موکول کرد.

این دادگاه روز گذشته اعلام کرد، حکم عادلانه در این پرونده را با توجه به مسائل انسانی و حقوق بشر صادر می کند.

هند در ماه های اخیر و در بحبوحه جنایات ضد بشری علیه مسلمانان در میانمار که نهادهای حقوق بشری آن‌را جنایت جنگی و پاکسازی نژادی دانسته اند؛ با طرح لزوم اخراج روهینگیایی ها از هند به بهانه تهدید امنیتی از سوی آنان نشان داده که دارای مواضعی همسو با دولت میانماردر قبال مسلمانان است.

دولت هند چندی پیش در حکمی از سروزیران ایالت ها خواسته بود، با شناسایی حدود چهل هزار پناهجوی روهینگیایی آنها را از این کشور اخراج کنند.

پس از این تصمیم دولت هند، نمایندگان مسلمانان روهینگیا در هند با مراجعه به دادگاه عالی این کشور توقف این تصمیم را به دلیل در خطر قرار گرفتن جان هزاران نفر از مسلمانان روهینگیا خواستار  شدند.

این تصمیم دولت هند باعث انتقاد شدید شورای حقوق بشر سازمان ملل و دیگر سازمان های بین المللی از این کشور شده است.

براساس آمارهای منتشر شده حدود چهل هزار مسلمان روهینگیایی در هند زندگی می کنند که حدود 16هزار نفر از این افراد از سوی سازمان ملل ثبت نام شده اند.

براساس آمارهای اعلام شده از سوم شهریور امسال (25 اوت 2017) با آغاز موج جدید خشونت های بی سابقه در ایالت راخین در غرب میانمار از سوی بوداییان افراطی و نیروهای ارتش میانمار بیش از شش هزار نفر از مسلمانان، کشته و هشت هزار نفر مجروح شدند.

استان راخین در غرب میانمار از سال 2012 صحنه حملات ارتش این کشور و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است.

مسلمانان روهینگیار میانمار که در بدترین شرایط زندگی قرار دارند کمک های جهان اسلام را می طلبند.

116/110

بیشتر بخوانید:

طرح هند برای اخراج چهل هزار مسلمان روهینگیایی از این کشور

ابراز نگرانی سازمان ملل از افزایش شمار آوارگان روهینگیایی در بنگلادش

ظریف: جامعه‌جهانی به نسل‌کشی مسلمانان روهینگیایی پایان دهد