به گزارش ایران پرس، «محمد عبدالستار السید» وزیر اوقاف سوریه در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما در دمشق ( پایتخت سوریه) افزود: این پیروزی به برکت جانفشانی جوانان غیور ارتش سوریه و هم پیمانان دمشق از جمله جمهوری اسلامی ایران و حزب الله لبنان محقق شد.
وزیر اوقاف سوریه تاکید کرد: محور مقاومت با رشادت و استقامت بی نظیر خود، در برابر داعشی های مورد حمایت آمریکا ایستاد و افتخاری بزرگ کسب کرد.
محمد عبدالستار السید با محکوم کردن تحرکات کشورهای مرتجع عرب علیه محور مقاومت گفت: بی شک هجمه اخیر به محور مقاومت، واکنشی به پیروزیهای قهرمانان نیروهای سوری و مقاومت در میادین نبرد با تروریسم وهابی صهیونیستی داعش در سوریه و عراق است.
وی گفت : شهروندان سوری از حمایت های بی شائبه رهبر، دولت و مردم مسلمان ایران، در جنگ ظالمانه علیه سوریه، تشکر و قدردانی کردند.
بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروههای تروریستی مورد حمایت عربستان، آمریکا و متحدانشان برای تغییر معادلات منطقه به نفع رژیم صهیونیستی آغاز شد. از آن زمان تاکنون ارتش سوریه با پشتیبانی نیروهای مردمی این کشور و کمک های مستشاری جمهوری اسلامی ایران، بیشتر مناطق تحت اشغال داعش و دیگر گروه های تروریستی را آزاد و عملا کار گروه های تروریستی را در سوریه یکسره کرده است.118/112
بیشتر بخوانید:
آزادسازی البوکمال؛ پیروزی راهبردی سوریه و نیروهای مقاومت
تثبیت مواضع رزمندگان مقاومت در مرز سوریه و عراق/ ویدئو
ادامه پیشروی ارتش سوریه و نیروهای مقاومت مقابل تروریست ها