به گزارش ایران پرس، جنگنده های رژیم سعودی، یک خودروی حامل غیرنظامیان را در منطقه «قرین» استان شبوه هدف قرار دادند که بر اثر آن هشت غیر نظامی کشته شدند.
بر اساس این گزارش، جنگنده های رژیم سعودی طی ساعات گذشته در 15 نوبت مناطق «بیحان» و «عقبه» استان شبوه را نیز بمباران کردند. از تلفات این حملات هنوز گزارشی در دست نیست.
همچنین جنگنده های عربستان منطقه «الطفسه» در استان حدیده را در چند نوبت بمباران کردند که در این حملات پنج غیر نظامی کشته و 10 نفر زخمی شدند.
جنگنده های رژیم سعودی پیشتر نیز بارها مردم یمن را به خاک و خون کشیده بودند.
رژیم سعودی با حمایت آمریکا و در سایه سکوت سازمان ملل از مارس 2015 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرده است.
این تجاوز نظامی تاکنون به کشته شدن بیش از سیزده هزار یمنی، زخمی شدن دهها هزار نفر، آواره شدن میلیونها یمنی و ویرانی زیرساختهای این کشور منجر شده است.
تجاوز نظامی عربستان همچنین کشور فقیر یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده و باعث شیوع بیماریهای متعدد شده است.117