به گزارش ایران پرس به نقل از النشره؛ «زاهر حجو» مدیر بخش پزشکی قانونی سوریه بر اساس اسناد گفت: حدود ۱۰ هزار تن در گورهای جمعی در رقه مدفون شده اند به طوریکه تنها یک گور دربرگیرنده چهار هزار جسد است.
به گفته مدیربخش پزشکی قانونی سوریه «نزار یازجی» وزیر بهداشت این کشور با تشکیل کمیته ای برای شناسایی اجساد این افراد موافقت کرده است.
این گورها در مناطقی بوده که عناصر تروریستی جدیدی بنام «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسدQSD) بر آنها سیطره داشته است.
این نخستین بار نیست که پس از پاکسازی مناطق مختلف سوریه از وجود داعش، گورهای جمعی اعدام شدگان به دست تروریست ها کشف می شود، ساکنان استان «دیر الزور» نیز پیشتر یک گور جمعی شامل 230 جسد از «قبیله الشعیطات» را یافتند که تروریست ها آنها را اعدام کرده بودند.
ارتش سوریه در تابستان 2017 داعش را از بخش حومه غربی و جنوبی رقه بیرون راند و کنترل این مناطق را به دست گرفت. 134/111
بیشتر بخوانید:
کشف گور جمعی در حاشیه شهر الطبقه سوریه
کشف گور جمعی در حلب سوریه
کشف گور جمعی بزرگ در شرق سوریه