رهبران پنج ایالت شرقی آلمان با ادامه تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه در ارتباط با انضمام شبه جزیره کریمه به خاک این کشور مخالفت کردند.

به گزارش ایران پرس، نخست وزیران ایالت های شرقی آلمان در نشست روز دوشنبه خود تحریم های روسیه را ناموثر دانستند و خواستار پایان این تحریم ها شدند.

«راینر هاسلوف» (Rainer Haslof) نخست وزیر ایالت زاکسن آنالت در این نشست گفت، تحریم های اعمال شده علیه روسیه بی تاثیر هستند و احتمال تاثیرگذاری آنها نیز روز به روز کمتر می شود.

«مانوئلا شویزیگ» (Manuela Shaishig) نخست وزیر ایالت مکلنبورگ، پومرانیا غربی نیز تاکید کرد، آلمان به روشنی خواستار کاهش تحریم ها علیه روسیه است.

اتحادیه اروپا به موازات تقویت روابط با اوکراین، اواخر سپتامبر 2017 تحریم های علیه روسیه که شامل توقیف دارایی ها و ممنوعیت های مسافرتی علیه افراد و شرکت ها می شود را به مدت 6 ماه دیگر تا 15 مارس 2018 تمدید کرد.

آمریکا و اتحادیه اروپا از ماه ژوییه 2014 در پی جدایی شبه جزیره کریمه از اوکراین و پیوستن به روسیه با اتهام حمایت مسکو از جدایی طلبان در شرق اوکراین، تحریم های ضدروسی را اجرا کردند، در حالی که مسکو ادعای مطرح شده را رد کرده و در مقابل تحریم هایی را در عرصه محصولات کشاورزی در مورد کشورهای غربی و متحدان آنها اعمال کرده است.

136/111

بیشتر بخوانید:

مقابله روسیه با تحریم های آمریکا

معاون نخست‌وزیر روسیه: تحریم‌های ضدروسی آمریکا غیرمنطقی است

تحریم های جدید آمریکا ضد روسیه

موضعگیری آلمان درمورد تحریم های آمریکا ضد روسیه

 آلمان از تحریم های آمریکا ضد روسیه حمایت نمی کند