به گزارش ایران پرس به نقل از آسوشیتدپرس، این طرح، فرودگاه ملی «رونالد ریگان» در واشنگتن و فرودگاه بینالمللی «دولس» را بهعنوان داراییهایی معرفی کرده است که میتوانند، فروخته شوند.
دیگر نمونه داراییهای فدرال که ممکن است در طرح دونالد ترامپ مشمول شوند، خطوط انتقالی است که توسط «اداره دره تنسی» Tennessee Valley Authority و اداره برق بونوویل Bonneville Power Administration فعالیت میکنند.
برنامههای مشابهی که درگذشته ارائه شدند با مخالفت سخت دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در آمریکا روبهرو شده بودند.
دراین طرح، ترامپ همچنین به دو جاده بزرگ در منطقه واشنگتن اشاره کرده است که امکان فروش آنها وجود دارد.
«دونالد ترامپ» درهنگام معرفی برنامه بازسازی زیرساختهای آمریکا اظهار کرد،
"کمی بیاندیشید، آمریکا هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کرد و اکنون اوضاع دراین منطقه خیلی بدتر از 17 سال گذشته است که آمریکا وارد این منطقه شد."
رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد، ورود نیروهای آمریکایی به مشکلات خاورمیانه، کار هوشمندانهای نبود و این اقدام، خیلی غمانگیز است.
دونالد ترامپ با هدف روحیه دادن به مردم آمریکا افزود، قدرتمندترین ارتش دنیا ساخته خواهد شد؛ زرادخانههای تسلیحاتی این کشور نیز در مسیر نوسازی قرار دارد و زرادخانه هستهای مجهز و پیشرفتهای هم ایجاد خواهد شد.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین اظهار کرد، هماکنون آمریکا خیلی از دیگر کشورها عقب مانده است، در هشت سال گذشته یا اگر بهتر اعلام شود، در 15 سال گذشته، زیرساختهای کشور کاملا فراموش شده است.
سیاست آمریکایی ها در خاورمیانه، همواره با نوعی سوء قصد همراه بوده است.
آمریکا در سال های اخیر به خصوص، جز تنش، ارعاب، آشوب و بهم ریختن هیچ دستاوردی برای این منطقه مهم نداشته است؛ با وجودی که هر کدام از روسای جمهوری آمریکا که آمدند و رفتند، می گفتند که در پی تحقق دموکراسی در این منطقه مهم در دنیا هستند.
اما آنچه حالا بیش از قبل مساله را دارای نمود عینی می کند صحبت های رییس جمهوری جدید آمریکا است که به سیاست این کشور در خاورمیانه به صراحت اعتراف می کند.
این مساله یا با ماموریت از پیش تعیین شده است یا به علت عدم وجود هیچ گونه تجربه ای در عرصه سیاسی به این شکل حرف می زند.
وجود دو تهدید اصلی برای منافع آمریکا در خاورمیانه
بسیاری از کارشناسان سیاسی هشدار داده اند که امروز دو تهدید اصلی و در هم آمیخته برای منافع آمریکا در خاورمیانه وجود دارد که اولی اقتدار روز افزون ایران در منطقه و همچنین افراط گرایی و کمک های نزدیک و دور آمریکا به آن ها است که بحران های زیادی را برای منطقه به همراه داشته ولی ترامپ به عنوان رییس جمهوری امریکا فاقد درک کافی این خطرات است و تیم وی، رئیسجمهوری آمریکا را در خصوص فوریت و اضطرار اوضاع منطقه متقاعد نکردهاند.
در نهایت باید گفت که سیاست خارجی دونالد ترامپ باعث افزایش روز افزون تنش ها و حتی بروز جنگی بزرگ در منطقه میشود؛ این سیاست با استفاده از دولتهای مخالف قدرت ایران در تلاش است تا نفوذ قدرت ایران را کنترل کند و خود این دولت هم بتواند از طریق حضور نظامی مستقیم و تحریمهای اقتصادی و فناورانه به موازنه علیه ایران دست زند.
با این شرایط، صلح منطقه حتی به صورت حداقل دچار بحرانهای عمیق میشود و هرگونه خطای استراتژیکی دولتها باعث بروز یک جنگ فراگیر در منطقه خاورمیانه میشود؛ اتفاقی که با اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اوضاع را بیشتر از حد تصور تیم ترامپ پیچیده کرده است.
116/111
بیشتر بخوانید:
مهمترین چالش های آمریکا در خاورمیانه در سال 2017/ نسخه آمریکایی برای آینده خاورمیانه
سردرگمی ترامپ درقبال خاورمیانه / تحلیل
حمایت تسلیحاتی آمریکا از تروریست ها در خاورمیانه