نمایندگی ایران در سازمان ملل در بیانیه‌ای همسویی نمایندگان رژیم صهیونیستی و سعودی در اتهام‌زنی علیه ایران را تلاشی برای انحراف افکار عمومی جهان از جنایات این دو رژیم دانست و تصریح کرد صهیونیست‌ها منبع اصلی تهدید صلح و ثبات خاورمیانه هستند.

به گزارش پارس‌تودی؛ نمایندگان رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی روز پنج‌شنبه (به وقت محلی) از فرصت نشست شورای امنیت سازمان ملل  که با موضوع خاورمیانه و بررسی نامه فلسطین برای رسیدگی به جنایات صهیونیست‌ها در کشتار تظاهرکنندگان مسالمت‌آمیز در غزه برگزار شد، برای حمله به ایران و اتهام‌پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران بهره بردند.

نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به این اتهام‌های واهی در این بیانیه تصریح کرد اظهارات ایران‌هراسانه و پریشان‌گویانه به طور فعالانه توسط افرادی تکرار می‌شود که به ایجاد یک دشمن تخیلی برای فروش «سلاح‌های زیبا»، اشغالگری یا تجاوز غیرقانونی خود نیاز دارند.

جمهوری اسلامی ایران همواره جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین و همچنین تجاوز عربستان سعودی به یمن را محکوم و از  فلسطینیان و یمنی‌ها حمایت کرده است.

رژیم‌های صهیونیستی و سعودی این سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران را بر نمی‌تابند. عربستان و رژیم صهیونیستی از متحدان اصلی آمریکا در منطقه خاورمیانه هستند.

جمهوری اسلامی ایران نقشی اساسی در مقابله با توطئه‌ها و اقدامات محور آمریکایی - صهیونیستی - سعودی در منطقه دارد.

درهمین حال؛ «خوشرو» نماینده جمهوری اسلامی ایران نیز در نشست شورای امنیت گفت: اگر شورای امنیت در برقراری صلح و امنیت در خاورمیانه جدی است باید به سیاست استثنا بودن رژیم صهیونیستی خاتمه دهد.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با اشاره به استمرار اشغالگری در سرزمین فلسطین و بخش‌هایی از خاک سوریه در جولان از سوی رژیم صهیونیستی افزود این اقدامات تجاوزکارانه و ناقض قوانین بین‌المللی با هدف حمایت از گروه‌های تروریستی صورت می‌گیرد.

نشست شورای امنیت سازمان ملل با موضوع وضعیت خاورمیانه و مساله فلسطین با تمرکز بر جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در کشتار تظاهرکنندگان فلسطینی در باریکه غزه پنج‌شنبه‌شب برگزار شد. 118/120

بیشتر بخوانید:

خوشرو: شورای امنیت به سیاست مستثنی بودن رژیم صهیونیستی پایان دهد

درخواست فلسطین از شورای امنیت سازمان ملل برای وحدت مقابل جنایات اسرائیل