به گزارش روز جمعه ایران پرس، با نزدیک شدن آتش سوزی به منطقه شهری «ردینگ» به ساکنان این شهر دستور تخلیه فوری منازل داده شده است.
آتشسوزی در جنگلها و مراتع ایالت کالیفرنیا از 23 ژوئیه در پی نقص فنی یک دستگاه خودرو شروع شد و به دلیل وزش باد شدید، به سرعت گسترش پیدا کرد.
در این آتش سوزی تاکنون پنج نفر از جمله دو کودک کشته شدهاند.
آتش تاکنون بیش از هشتاد هزار هکتار از اراضی این ایالت و پانصد ساختمان را نابود کرده است.
بیش از پنج هزار ساختمان نیز در خطر آتشسوزی قرار دارند. تاکنون دستکم 37 هزار نفر هم مجبور به ترک منازلشان شدهاند.
بیش از ده هزار آتشنشان و داوطلب تلاش میکنند تا از گسترش آتشسوزی در این ایالت جلوگیری کنند.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در توییتی «عجیب» در این باره واکنش نشان داد و نوشت که آب کافی برای اطفای حریق وجود ندارد و مقررات محیط زیستی و نه تغییرات آب و هوایی موجب بروز آتش سوزی ها در کالیفرنیا شده است. اما «دانیل برلانت» یک مقام اداره آتش نشانی کالیفرنیا به روزنامه نیویورک تایمز گفته که آب کافی برای مبارزه با آتش سوزی ها داریم.
تغییرات آب و هوایی منجر به شعله وری بیشتر آتش سوزی ها، مخرب تر و شدیدتر شدن آن شده است.114/110
بیشتر بخوانید:
تصاویر: آتشسوزیهای گسترده در اراضی جنگلی کالیفرنیا
آتشسوزی در کالیفرنیا همچنان قربانی میگیرد + ویدئو
جنگلهای کالیفرنیا همچنان در آتش می سوزد+ ویدئو