به گزارش پارستودی به نقل از شبکه تلویزیونی لبنانی المیادین؛ در انتخابات روز سهشنبه شوراهای محلی، نظامیان صهیونیست نخستین بار این انتخابات را بر منطقه جولان اشغالی سوریه تحمیل کردند.
تصاویر دریافتی از جولاناشغالی بیانگر پیروزی تحریمکنندگان و مخالفان برگزاری انتخابات در این منطقه است.
ساکنان جولان اشغالی سوریه پیش از این با برگزاری تظاهراتی، مخالفت خود را با انتخابات محلی ازسوی رژیم صهیونیستی اعلام کردند؛ این تظاهرات روز سهشنبه نیز در شهرک «مجدل شمس» Majdal Shams در جولان اشغالی سوریه با حضور گسترده مردم و شخصیتهای دینی برگزار شد.
شبکه تلویزیونی المیادین از زخمی شدن شماری از تظاهرکنندگان بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست و شلیک گاز اشک آور در «مجدل شمس» خبر داد.
بلندیهای جولان٬ منطقهای کوهستانی است که در جنوب غربیترین بخش خاک سوریه واقع شده و از نظر تقسیمات اداری از توابع استان قنیطره سوریه است.
این منطقه 70 کیلومتر با شهر دمشق فاصله دارد؛ رژیم صهیونیستی در سال 1967 بخش بزرگی از بلندیهای جولان را که متعلق به سوریه است٬ به اِشغال خود در آورد.
همچنین براساس گزارش رسانههای صهیونیستی، علاوه بر تحریم انتخابات در جولان و قدس اشغالی، میزان مشارکت در انتخابات محلی در حیفا نیز کمتر از 2 درصد بوده است. 139/120
بیشتر بخوانید:
نتانیاهو: اسرائیل هرگز بلندی های جولان سوریه را ترک نخواهد کرد