به گزارش ایران پرس، «آنتونیو گوتِرِش» دبیرکل سازمان ملل متحد که برای شرکت در مراسم صدمین سالگرد پایان جنگ جهانی اول به فرانسه سفر کرده است، روز دوشنبه در گفت و گو با رادیو فرانسه گفت: اگر بندر الحُدَیده ویران شود، وضعی فاجعه بار پیش می آید.
گوتِرِش افزود، اعضای جامعه جهانی به این توافق رسیده اند که حمله ائتلاف سعودی به یمن باید پایان یابد.
همکاری پنتاگون با رژیم سعودی در حمله به بندر الحُدَیده
پایگاه خبری «انتلیجنس آنلاین» روز پنج شنبه در گزارشی فاش کرد که به تازگی مسئولانی از پنتاگون با افسران سعودی و اماراتی برای طراحی حمله به الحدیده دیدار و گفت و گو داشته اند.
بر اساس این گزارش، واشنگتن پیش از حمله اخیر به الحدیده دو فروند هواپیمای شناسایی تحویل ریاض داده است.
این پایگاه خبری فرانسوی افزود، پنتاگون اطلاعات اساسی را برای حمله به الحدیده در اختیار عربستان و امارات قرار داده است.
دولت آمریکا، به رغم گزارش های متعدد سازمان های حقوق بشری درباره کشتارغیر نظامیان یمنی و بمباران اماکن و تاسیسات غیر نظامی این کشور توسط سعودی ها و اماراتی ها، رویکرد خود را تغییر نداده است.
اکنون افشای نقش مستقیم وزارت دفاع آمریکا در جنگ یمن، بخش دیگری از مشارکت مجرمانه واشنگتن در ادامه حملات ائتلاف سعودی علیه مردم بی پناه یمن را به نمایش گذاشته است.
نبرد میان نیروهای مورد حمایت ائتلاف سعودی-اماراتی و جنبش مردمی انصار الله یمن در الحدیده ادامه دارد.
ائتلاف متجاوز سعودی از 13 ژوئن 2018 حملات گستردهای را برای اشغال بندر الحدیده، آغاز کرده که تاکنون با مقاومت نیروهای ارتش یمن و کمیته های مردمی این کشور روبه رو شده است.
الحدیده یک بندر راهبردی در ساحل دریای سرخ و تنها گذرگاه ورودی کمکهای بشردوستانه به کشور جنگ زده یمن است که 70 درصد مواد غذایی، دارویی و کمک های بهداشتی از این طریق، وارد این کشور می شود.
133/110
بیشتر بخوانید:
گزارش: شکست متجاوزانسعودی در جنوب الحُدیده
گزارش: رجزخوانی اشغالگران سعودی در الحدیده
یمن؛ هشدار درباره افزایش تلفات انسانی محاصره الحدیده