سخنگوی وزارت خارجه، حمله جنگنده‌های اسرائیلی به ساختمان شبکه تلویزیونی «الاقصی» را در مرکز باریکه‌غزه محکوم کرد.

به گزارش پارس‌تودی؛ «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت خارجه ایران روز سه‌شنبه گفت: ضدیت رژیم سفاک صهیونیستی با دانایی، آگاهی‌بخشی و روشنگری اصحاب رسانه و افشای جنایات فجیع آنان در ۷۰ سال گذشته همواره از کابوس‌های این رژیم اشغالگر بوده است که چنین بی‌محابا به جنایت هولناک ضد فلسطینیان ادامه می‌دهد.

ساختمان شبکه تلویزیونی «الاقصی» از شبکه‌های وابسته به گروه‌های مقاومت فلسطین، دوشنبه‌شب در حمله جنگنده‌های اسرائیلی کاملاً تخریب شد.

اتحادیه رادیوـ تلویزیون‌های اسلامی هم حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شبکه ماهواره‌ای «الاقصی» را در باریکه غزه محکوم و اعلام کرد: این اقدام جنایتکارانه و غیراخلاقی  نشانگر حجم وسیع وحشیگری آشکار صهیونیست‌ها ضد ملت فلسطین و موسسات رسانه‌ای آن است. 118/120

بیشتر بخوانید:

حمله صهیونیست‌ها به ساختمان شبکه تلویزیونی «الاقصی»