به گزارش روز شنبه ایران پرس، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در گفتوگو با شبکه «المیادین» گفت: ائتلاف سعودی نیروهای خود را تجمیع کرده و برای به راه انداختن حمله نظامی جدید علیه الحدیده آماده میشود تا توافق موجود درباره این شهر را به شکست بکشاند.
«یحیی سریع» افزود: یمن به صورت کامل متعهد به توافق سوئد بوده و منتظر درخواست سازمان ملل برای اجرای مرحله اول استقرار مجدد در شهر الحدیده است.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز جمعه نیز اعلام کرد : جنگنده های دشمن متجاوز سعودی با ادامه حملات به شهرهای یمن، 559 بار آتش بس مورد توافق را نقض کردند.
آتشبس مورد توافق در سوئد میان هیأت اعزامی از صنعاء و هیأت ریاض از 18 دسامبر در شهر الحدیده، آغاز شده اما ائتلاف سعودی هر روز آن را نقض می کند.
چهارمین دور مذاکرات صلح یمن با حضور طرفهای یمنی به ریاست «مارتین گریفیتس» Martin Griffiths نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن در استکهلم سوئد از 6 تا 13 دسامبر با توافق درباره آتشبس در الحدیده، برگزار شد.118
بیشتر بخوانید:
گزارش؛ تصویب قانون توقف حمایت امریکا از جنگ یمن در کنگره
حمله پهپادی یمنی ها به انبارهای تسلیحات متجاوزان سعودی در صنعا
ادامه نقض آتش بس در یمن توسط متجاوزان سعودی