معاون سیاسی وزیر خارجه در واکنش به توئیت‌های سفیر فرانسه در واشنگتن درباره اینکه بعد از برجام دلیلی برای غنی سازی از سوی ایران نیست، بر شفاف سازی فوری پاریس در این زمینه تأکید کرد.

به گزارش ایران پرس، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه در واکنش به توئیت «جرارد آرود» سفیر فرانسه در واشنگتن که شامگاه شنبه در حساب توئیترش مدعی شده بعد از برجام دلیلی برای غنی‌سازی اورانیوم از سوی ایران وجود ندارد، در صفحه توئیترش نوشت: «اگر توئیت‌های جرارد آرود موضع فرانسه است. ما با نقض عمده هدف و مقصود برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و قطعنامه 2231 شورای امنیت مواجهیم.»

وی تصریح کرد: «پاریس باید فورا شفاف سازی کند، در غیر این صورت ما اقدام لازم را به عمل می‌آوریم.»

"ژرارد آرود" Gerard Araud سفیر فرانسه در آمریکا شنبه شب در توییتر مدعی شد ایران بعد از انقضای برجام، مجاز به غنی‌سازی اورانیوم نخواهد بود.

"ژرارد آرود" همچنین ادعا کرد ایران مجبور است بر اساس  پیمان منع اشاعه و پروتکل الحاقی در شرایط نظارت‌های شدید ثابت کند که فعالیت‌های هسته‌ای‌اش صلح‌آمیز است.

سفیر فرانسه در آمریکا همچنین در توییتر نوشت، روسیه، اورانیوم غنی‌شده نیروگاه هسته‌ای "بوشهر" ایران را تأمین می‌کند، بنابراین دلیلی وجود ندارد که ایران بعد از برجام، اقدام به غنی‌سازی اورانیوم کند.

هذیان‌گویی های سفیر فرانسه در آمریکا در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از  توافق بین المللی برجام، حق غنی سازی ایران را به رسمیت شناخت. آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز تاکنون بارها پایبندی ایران به برجام و صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران را تایید کرده است. 113/118

بیشتربخوانید:

هذیان‌گویی سفیر فرانسه در آمریکا: ایران بعد از انقضای "برجام"، مجاز به غنی‌سازی اورانیوم نیست

آمادگی ایران برای غنی‌سازی 190 هزار سو

هشدار صالحی؛ بازگشت آنی غنی‌سازی 20 درصدی