شورای علمای بحرین در واکنش به اعدام دو جوان بحرینی توسط رژیم آل خلیفه، این رژیم را خونریز و طاغوتی توصیف کرد.

به گزارش ایران پرس، شورای علمای بحرین روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد، رژیم آل خلیفه همچنان سیاست ترورهای میدانی و تشکیل هسته‌های پنهان تروریستی برای قتل انقلابیون را ادامه می دهد. 

شورای علمای بحرین تأکید کرد، تمامی اقدامات رژیم فرعونی و احکام دستگاه قضاییِ تروریستی آل خلیفه از دیدگاه مردم بحرین باطل و مردود است.

رژیم آل خلیفه روز شنبه در ادامه اقدامات سرکوبگرایانه‌اش 2 فعال سیاسی به نام های "احمد الملالی" و "علی العرب" را اعدام کرد.

اجرای حکم اعدام این 2 شهروند بحرینی در حالی صورت گرفت که سازمان ملل و نیز سازمان های حقوق بشری از جمله عفو بین‌الملل و دیدبان حقوق بشر روز جمعه از رژیم آل خلیفه خواسته بودند اجرای این حکم را متوقف کند.

دادگاه‌های رژیم آل خلیفه همواره انقلابیون بحرینی را به اتهام‌های واهی به سلب تابعیت، اعدام و یا زندان‌های طولانی مدت محکوم می کنند.

بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است.

مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند اما رژیم آل خلیفه با کمک نظامیان سعودی و مأموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده‌اند، اعتراض‌های مردمی در این کشور را سرکوب می‌کند.

بحرین به عنوان کوچکترین کشور غرب آسیا بنا بر اعلام منابع حقوق بشری دارای بیشترین زندانی سیاسی است.

133/117

بیشتر بخوانید:

تظاهرات مردم بحرین در اعتراض به اعدام دو جوان بحرینی

جمعیت الوفاق بحرین: اعدام دو جوان بحرینی، ثمره همکاری رژیم‌های آل خلیفه و اسرائیل است