وزارت بهداشت مصر یکشنبه شب اعلام کرد، با ثبت 103 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور طی 24 ساعت گذشته شمار مبتلایان به این ویروس در این کشور به 1173 نفر رسیده است.

به گزارش ایران پرس، وزارت بهداشت مصر تعداد قربانیان ویروس کرونا در این کشور را نیز  78 نفر اعلام کرد که این رقم در مقایسه با آمار روز شنبه 7 نفر افزایش نشان می‌دهد.

ویروس کرونا با نام رسمی "کووید- 19" اواخر سال گذشته میلادی (دسامبر 2019) در شهر "ووهان" Wuhan در استان "هوبئی" شرق چین مشاهده شد و اکنون علاوه بر 30 استان این کشور، به بیش از 200 کشور دیگر از جمله  آمریکا، بریتانیا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، فرانسه، ایتالیا، بریتانیا، ترکیه عربستان و امارات سرایت کرده است.

بر اساس آخرین آمار تاکنون بیش 1 میلیون و دویست هزار نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند که از این تعداد حدود 250 هزار نفر بهبود یافته و از بیمارستان ها ترخیص شده اند. دستکم 67 هزار و پانصد نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

117