تهران-ایران پرس: ناظم دباغ، نماینده حکومت اقلیم کردستان در ایران تاکید کرد: این‌بار درباره گروهک‌های تروریستی تصمیم جدی می‌گیریم و برخورد جدی خواهیم کرد.

در پی تحرکات تروریستی گروه‌های ضد انقلاب در مرزهای غربی کشور در روزهای اخیر، مواضع این گروهک‌ها در خاک اقلیم کردستان عراق مورد حملات پهپادی و توپخانه‌ای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت.

برخی منابع با اشاره به توقف این حملات پس از انهدام اهداف از پیش تعیین شده، ادامه آن را منوط به رفتار آتی مسئولان اقلیم شمال عراق اعلام کرده و هشدار دادند در صورتی که مقامات اقلیم تصمیم معقولی اتخاذ نکنند و جلوی شرارت‌های  ضد ایرانی گروهک های تروریستی  را نگیرند، عملیات علیه آنها از سر گرفته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، "ناظم دباغ" نماینده حکومت اقلیم کردستان در ایران، امروز (یکشنبه) با اشاره به توقف حملات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقرهای گروهک‌های ضد انقلاب پس از هشدار به مقامات کردستان عراق برای جلوگیری از اقدامات این گروهک‌ ها گفت: در صورت ادامه فعالیت مسلحانه، این‌بار برخورد جدی خواهیم کرد.

نماینده حکومت اقلیم کردستان در ایران، افزود:خود را متعهد می‌دانیم که اجازه ندهیم گروه‌هایی باعث نگرنی ایران یا شهروندان اقلیم کردستان شوند.

116