به گزارش خبرگزاری ایران پرس، محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: سهم برق هسته ای از برق کشور ۲۰ هزار مگاوات تعیین شده است. این سهم هم منطقی است، هم مطالعه شده و هم پشتوانه اطلاعاتی اش وجود دارد.
رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: برای عملیاتی کردن سهم برق هسته ای باید مکان یابی می کردیم؛ اولا به دلیل بزرگی این نوع نیروگاهها باید حتما نزدیک سواحل احداث شود تا آب مورد نیاز برای خنک کردن راکتور در دسترس باشد و ثانیا به لحاظ اقلیمی و زیرساختی باید در مکانی باشد که به شبکه برق کشور متصل شود.
در خصوص گمانه زنی در مورد سفر هفته آینده گروسی به تهران گفت: تعاملات ما با آزآنس در چارچوب پادمان و ان پی تی برقرار است که در آن نیز رفت وآمدها ادامه دارد و این جریان به صورت فعال و تعریف شده تداوم دارد.
116