سید بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله، با انتقاد شدید از سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی، نسبت به خطرات فزاینده صهیونیسم در منطقه و تلاش‌ها برای تضعیف مقاومت فلسطین هشدار داد.

چرا مهم است:

اظهارات رهبر انصارالله یمن که همواره نگاهی تبارشناسانه، تمدنی و تاریخی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و سیاست‌های آمریکا در قبال منطقه خاورمیانه دارد، حائز اهمیت زیادی است.

زمینه خبر:

رهبر انصارالله یمن در سخنانی به آخرین تحولات فلسطین و غزه پرداخت و تاکید کرد که دشمن صهیونیستی همچنان با بمب های آمریکایی به کشتار مردم غزه ادامه می دهد.

او چه می‌گوید:

عبدالملک الحوثی گفت آمریکا طرفی منصف نیست و هرگز با انصاف رفتار نمی‌کند، بلکه تنها منافع خالص آمریکایی-اسرائیلی را مدنظر دارد.

رهبر انصارالله یمن با انتقاد از همسویی دولت لبنان با آمریکا و رژیم صهیونیستی برای خلع سلاح حزب‌الله، گفت ارتش لبنان نه از نظر توانایی و امکانات و نه از نظر تصمیم‌گیری سیاسی قادر به دفاع از لبنان نیست؛ اگر چنین بود، در گذشته از کشور محافظت می‌کرد. اکنون خطر بزرگ‌تر شده و ارتش لبنان در شرایط فعلی ناتوان‌تر از گذشته است.

الحوثی همچنین گفت: تله‌های مرگ در غزه با طراحی آمریکایی-اسرائیلی برای قتل فلسطینی‌ها ساخته شده‌اند. 

وی با اشاره به تجاوزات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در قدس و کرانه باختری، گفت: یهودیان هیچ احترامی برای جان انسان‌ها قائل نیستند و حتی ریختن خون غیر یهودی را قربانی برای خدا می‌دانند.

الحوثی افزود صهیونیست‌ها معتقدند باید بر منطقه سلطه یابند و ملت‌های آن را نابود کنند، و این باور دینی با طمع‌ورزی و تجاوزگری آنان کاملاً هم‌راستا طراحی شده است.

وی هشدار داد که چشم‌انداز صهیونیستی مبتنی بر سلطه جهانی از طریق مرکزیت این منطقه به عنوان پایگاه حکومت جهانی است و طمع و جاه‌طلبی صهیونیست‌ها حد و مرز ندارد.

نگاه عمیق‌تر:

عبدالملک الحوثی باور دینی افراطی که هدف آن اشغال فلسطین و مناطق وسیعی از شام، عراق، مصر و شبه‌جزیره عربی از جمله مکه و مدینه است، نگاه تحقیرآمیز یهودیان به سایر ملت‌ها، به‌ویژه مسلمانان و عرب‌ها، که در برخی متون «تلمود» حتی پایین‌تر از سگ و خوک توصیف شده‌اند و پروژه فرهنگی تاریک و خشونت‌بار که منجر به جنایت و استبداد شده است را سه رکن اصلی برای موجودیت رژیم صهیونیستی به عنوان یک اشغالگر در فلسطین برشمرد.

سیدرضی عمادی