دهها هزار صهیونیست با حضور در خیابان‌های تل آویو در اعتراض به تداوم سیاست‌های جنگ طلبانه و تصمیم کابینه «بنیامین نتانیاهو» برای اشغال نوار غزه تظاهرات کردند.

چرا مهم است:

این اعتراضات نشان‌دهنده نارضایتی عمومی از جنگ و سیاست‌های کابینه رژیم صهیونیستی است که می‌تواند تأثیرات جدی بر ثبات داخلی و سیاست‌های آینده رژیم صهیونیستی داشته باشد.

زمینه خبر:

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه پنجشنبه شب خود طرح اشغال شهر غزه را تصویب کرد تا شکاف و اختلاف میان سطوح سیاسی با نظامی و امنیتی این رژیم وارد مرحله جدیدی شود.

طرح نتانیاهو با واکنش منفی گسترده‌ای در محافل داخلی رژیم صهیونیستی از جمله محافل نظامی و امنیتی روبرو شده است.

نکات کلیدی:

بیش از ۶۰ هزار صهیونیست شنبه شب به نشانه اعتراض به تصمیم کابینه بنیامین نتانیاهو برای اشغال غزه بزرگراه اصلی ایالون در نوار غزه را بستند.

نیروهای یگان اسب‌سوار پلیس ژیم صهیونیستی برای جلوگیری از بستن دیگر خیابان‌های اصلی از سوی صهیونیست‌های معترض، اقدام به تعقیب و متفرق کردن معترضان کردند.

همزمان با تل آویو تظاهرات مشابهی نیز در دیگر مناطق سرزمین های اشغالی از جمله «حیفا»، «بئرالسبع» و «قدس اشغالی» برگزار شد.

تظاهرات کنندگان خواستار پایان جنگ و بازگرداندن اسرا از غزه شدند.

تازه ترین اطلاعات:

«یائیر لاپید» رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، طرح اشغال شهر غزه را یک «فاجعه» توصیف کرد.

شمار زیادی از کشورها، مقامات و نهادهای بین المللی و حقوق بشری نیز طرح اشغال نوار غزه را محکوم و بر لزوم توقف جنگ علیه این منطقه و برقراری آتش بس تاکید کرده‌اند.

نگاه عمیق تر:

گوترش: اشغال کامل غزه فاجعه‌بار و خطرناک است

واکنش‌های گسترده جهانی به طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال غزه

عربستان تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه را به شدت محکوم کرد

 

تصمیم جنجالی در تل‌آویو/ اشغال غزه با وجود هشدارهای بین‌المللی

سیما مشتاقان