ارتش رژیم صهیونیستی، ۱۵ افسر نیروی هوایی را به دلیل امضای طوماری در خصوص درخواست پایان جنگ در نوار غزه و آزادی اسرای صهیونیست، اخراج کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» نوشت: ۱۵ افسر رزمی نیروی هوایی که چهار ماه پیش طوماری در خصوص درخواست پایان دادن به جنگ در نوار غزه در ازای آزادی همه اسرا را امضا کرده بودند، از خدمت ذخیره اخراج شدند.

به نوشته این روزنامه قرار بود برخی از این افسران در تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، مشارکت داشته باشند اما به دلیل امضای طومار مذکور برای خدمت فراخوانده نشدند.

یدیعوت آحارنوت همچنین نوشت: این افسران طی دادخواستی به دادگاه عالی رژیم صهیونیستی خواستار تغییر این تصمیم ارتش و بازگشت آنها به خدمت شدند.

بر اساس این گزارش، ۱۷ سرباز ذخیره دیگر از نیروی هوایی که طومار مذکور را امضا کرده‌ و به طور موقت از خدمت کنار گذاشته شده‌اند، نیز به این دادخواست پیوسته‌اند.

در این دادخواست آمده است: افسران ذخیره بدون هیچ جلسه استماع و بدون منطق از خدمت اخراج شدند که نقض مفاد قانون و قانون اداری است.

این در حالی است که یک رسانه اسرائیلی پیش تر فاش کرد که به علت کمبود نظامیان، این رژیم درصدد جذب نظامی یهودی خارج از سرزمین های اشغالی است.

رادیو ارتش اسرائیل در این باره فاش کرد که این نهاد نظامی با کمبود ۱۰ تا ۱۲ هزار نیروی انسانی روبه رو است و برای جبران این کمبود، قصد دارد جوانان یهودی از خارج از این رژیم را برای خدمت چندساله جذب کند.

 

سیما مشتاقان