رهبر جنبش انصار الله یمن گفت، پروژه رژیم صهیونیستی تمام منطقه را تحت عنوان خاورمیانه جدید در بر می‌گیرد و در این راه جدی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، بعد از ظهر امروز پنج‌شنبه در سخنرانی خود با بیان اینکه پروژه رژیم صهیونیست‌ی تنها محدود به فلسطین نخواهد شد و رژیم اسرائیل به صورت علنی، از تغییر خاورمیانه و تشکیل اسرائیل بزرگ خبر می‌دهد، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی به صورت روزانه به ساحت مبارک مسجدالاقصی، هتک حرمت می‌کند و ابایی از این کار ندارد. دشمن صهیونیستی با همکاری آمریکایی‌ها، جنایت قرن را انجام می‌دهند.

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی ضمن انتقاد از بی‌تفاوتی برخی حاکمان کشورهای عربی نسبت به وضعیت وخیم مردم در فلسطین گفت: برخی‌ها هیچ توجهی به پیامدهای ننگین‌ بی‌تفاوتی نسبت به فلسطین ندارند و برخی دیگر نیز با دشمن صهیونیستی در این موضوع همدست هستند.

رهبر جنبش انصارالله یمن در پایان سخنرانی خود ضمن حمایت مجدد خود از مردم فلسطین اعلام کرد: بر موضع خودمان مبنی بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین تاکید می‌کنیم و از رادمردان دعوت می‌کنیم که مانع انجام جنایت‌های نسل‌کشی و گرسنگی که توسط رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین انجام می‌شود، شوند. 

 

saeed osloub