به گزارش خبرگزاری ایران پرس، این بسته تسلیحاتی جدید شامل یک قرارداد به ارزش 3 میلیارد و 800 میلیون دلار برای خرید ۳۰ فروند هلیکوپتر هجومی از نوع "آباتشی ایاچ-۶۴" ویک میلیارد و 900 میلیون دلار برای خرید ۳۲۵۰ دستگاه وسیله نقلیه پیادهنظام برای ارتش "اسرائیل" است. همچنین یک قرارداد دیگر به ارزش ۷۵۰ میلیون دلار برای خرید لوازم یدکی مورد نیاز تجهیزات زرهی و تأمین انرژی در این فرآیند گنجانده خواهد شد.
دولت امریکا به ریاست دونالد ترامپ در حالی قصد فروش سلاح و تجهیزات نظامی به رژیم کودک کش صهیونیستی را دارد، که انتقادات بین المللی و اعتراضات ضد ادامه جنگ در غزه افزایش یافته است.
همچنین بر اساس قانون ایالات متحده امریکا، فروش سلاح به دولت هایی که مانع ارسال کمک های بشردوستانه می شوند، ممنوع است؛ با این حال دولت ترامب با نادیده گرفتن عدم پایبندی رژیم اسرائیل به قوانین بین المللی و ممانعت این رژیم از ورود کمک های بشردوستانه ، غذا و دارو به غزه و ادامه نسل کشی فلسطینیان ساکن این منطقه، قصد فروش سلاح به این رژیم را دارد.
در این حال در کنگره امریکا نیز مخالفتهای فزایندهای در رابطه با فروش سلاح به این رژیم وجود دارد. اخیراً بیش از نیمی از دموکراتهای مجلس سنای امریکا علیه فروش تسلیحات بیشتر به رژیم اسرائیل در شرایط ادامه جنگ ویرانگر در غزه، رأی دادهاند.
یادآور می شود امریکا بزرگترین حامی رژیم غاصب صهیونیستی در جنگ با مردم غزه است. از اکتبر ۲۰۲۳ ودر دوره ریاست جمهوری جو بایدن نیز امریکا هزاران تن سلاح و مهمات در اختیار این رژیم قرار داده است و حاضر نیست اقدامات ارتش اسرائیل علیه مردم غزه را "نسلکشی" قلمداد کند .
بیشتر بخوانید...
آمریکا بار دیگر قطعنامه آتشبس در غزه را وتو کرد
zahra moheb ahmadi