تهران- ایران پرس: کنفرانس بین‌المللی "گفتمان صلح عادلانه؛ ضرورت و اولویت جهانی"،  با محوریت هنر صلح گرایانه و با حضور مهمانان داخلی و خارجی صبح امروز در فرهنگستان هنر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، داود عامری، دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران و حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از جمله سخنرانان این کنفرانس بودند.  

داود عامری، دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی، در این کنفرانس اظهار داشت: صلح، عدالت و امنیت به عنوان یکی از اصلی‌ترین نیازهای طبیعی بشر، پیش شرط اساسی، توسعه همه جانبه و پیشرفت‌های فرهنگی اقتصادی اجتماعی و سیاسی محسوب می‌شود.

عامری با تأکید بر لزوم پرداختن به تبیین مفهوم صلح در جهان، اظهار داشت: با توجه به افزایش تهدیدها در ساختار نظام بین الملل بشریت و جامعه انسانی اکنون بیش از هر زمان دیگری به گفتمان صلح و عدالت نیازمند است.

دبیرکل مجمع جهانی صلح اسلامی، درباره اهداف برگزاری این کنفرانس توضیح داد: مجمع جهانی صلح اسلامی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی صلح، با هدف تبیین دیدگاه های جهانی برای مقابله با یکجانبه گرایی و ترویج گفتمان صلح عادلانه با همکاری برخی نخبگان و سازمان های مرتبط کنفرانس بین‌المللی «صلح عادلانه، ضرورت و اولویت جهانی» را برگزار کرده است.

پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر نیز با اشاره به اینکه توجه به افزایش تهدیدها در ساختار نظام بین الملل بشریت و جامعه انسانی اکنون بیش از هر زمان دیگری به گفتمان صلح و عدالت نیازمند است، گفت: علت رسالت پیامبر صلح و دوستی است. آیا در دنیای کنونی ما با همین موضوع مواجه هستیم؟ و تقوا رعایت می شود؟ 

حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هم در سخنانی اظهار داشت: موضوع صلح در جهان امروز به یکی از چالش‌های اصلی جامعه بشری تبدیل شده است، اما واقعیت آن است که صلح واقعی و پایدار تنها زمانی محقق خواهد شد که بر مبنای عدالت و احترام متقابل میان ملت‌ها استوار باشد.

 

سیما مشتاقان