پس از این که دولت انگلیس اعلام کرد کشور فلسطین را به رسیمت می شناسد، در مراسمی در برابر ساختمان نمایندگی حکومت خودمختار فلسطین در لندن، پرچم فلسطین به اهتزاز در آمد.

به گزارش خبرگزاری ایران‌پرس از لندن، حسام زملط سفیر فلسطین در انگلیس در مراسم به اهتزاز در آمدن پرچم فلسطین در برابر ساختمان نمایندگی حکومت خود مختار فلسطین  که شماری از سفرا و نمایندگان کشورهای اسلامی و شخصیت های سیاسی انگلیسی حامی فلسطین حضور داشتند سخنرانی کرد و سپس پرچم فلسطین بر افراشته شد.

دولت انگلیس که همچون دولت های پیشین در این کشور، از زمان ایجاد اسرائیل در سرزمین های فلسطینیان، حامی رژیم صهیونیستی بوده است، این هفته و پس از این که حدود 150 دولت جهان، کشور فلسطین را به رسیمت شناخته اند اعلام کرد از تشکیل کشور فلسطین حمایت می کند. پس از آغاز دور جدید جنایات اسرائیل از 7 اکتبر سال 2023 میلادی، در ماه ژوئیه امسال، بیش از یکصد نماینده حزب کارگر در مجلس، از جمله شماری از وزیران این دولت، از کایر استارمر، نخست وزیر خواستند تا کشور فلسطین را به رسیمت بشناسد و این فشارها بالاخره این هفته به نتیجه رسید. اکنون مخالفان دولت کارگر انگلیس می گویند باید اقدامات عملی علیه اسرائیل آغاز شود و این اقدام نمادین، بی فایده است.

حامیان حقوق فلسطینیان در انگلیس  می گویند تصمیم این تصمیم  در شناسایی کشور فلسطین، نمادین است و بدون اقدامات عملی، بی فایده محسوب می شود .

جرمی کوربین، رهبر پیشین حزب کارگر انگلیس که در صدد راه اندازی حزبی جدید در این کشور است گفت:" گام بعدی این است که بریتانیا باید نسل کشی در غزه را هم اعلام کند، دست از همکاری با اسرائیل در جنایات علیه بشریت بردارد و ارسال سلاح برای اسرائیل را متوقف کند."

زاک پولانسکی، رهبر جدید حزب سبز انگلیس نیز در شبکه اجتماعی "ایکس" نوشت:" تا زمانی که دولت بریتانیا به ارتش اسرائیل کمک می کند تا نسل کشی فلسطینیان را ادامه دهد، کشور مستقل فلسطین تشکیل نخواهد شد. حزب حاکم کارگر تا زمانی که سلاح برای اسرائیل می فرستد نمی تواند مدعی حمایت از تشکیل دولت فلسطین شود.

 

بیشتر بخوانید...
لندن در آستانه اعلام رسمی کشور مستقل فلسطین

Hossein Amiri