به گزارش خبرگزاری ایران پرس، نشست تخصصی «نقش رسانه های حامی مقاومت در روایت مظلومیت و ایستادگی مردم غزه» امروز همزمان با نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل فقید حزب الله لبنان و روز همبستگی با کودکان و نوجوانان فلسطینی در ایران و با حضور مجتبی سلطانی، استاد دانشگاه و عبدالرحمن راجح، مسئول انجمن یمنیها در ایران برگزار شد.
عبدالرحمن راجح با تبیین نقش مجاهد شهید سیدحسن نصرالله در محور مقاومت اظهار داشت: سیدحسن نصرالله به مدت بیش از ۲۰ سال شخصیت مهم و اثرگذار کشورهای مسلمان در برابر سلطهگری آمریکا و رژیم صهیونیستی بود و تأثیر بسیار بزرگی بر جهان اسلام داشت.
این فعال یمنی همچنین با اشاره به نقش بسیار مهم سیدحسن نصرالله در مواجهه با گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه، تأکید کرد: نه فقط لبنان، بلکه تمام منطقه غرب آسیا مدیون مجاهدتهای سیدحسن نصرالله است و به دلیل نقش ویژه او در جبهه مقاومت دشمن با توطئه درصدد مخدوش کردن وجهه او برآمد.
سیما مشتاقان