رییس پارک فناوری پردیس گفت: المپیک فناوری پردیس در دومین سال برگزاری با برنامه‌ریزی دقیق و استقبال گسترده جهانی، گام بلندی به سوی بین‌المللی شدن برداشت و به بستری برای رقابت نوآوران از سراسر جهان تبدیل شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مهدی صفاری‌نیا امروز در نشست خبری دومین رویداد المپیک فناوری که در محل معاونت علمی برگزار شد، گفت: ما باور داریم که سرمایه انسانی متخصص، مزیت اصلی کشورمان است. در بیش از یک دهه گذشته، با تصویب قوانین حمایتی بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده است.

او افزود: دولت سال گذشته طرح ایجاد منطقه بین‌المللی نوآوری ایران را تصویب کرد. در ماده ۳۳ این مصوبه با هدف معرفی کشور به‌ عنوان قطب فناوری جنوب غرب آسیا و جذب نخبگان داخلی و خارجی، تاکید شده است که رقابت‌های بین‌المللی فناوری با محوریت مجموعه‌های فناور شکل بگیرد. المپیک فناوری نیز در همین راستا راه‌اندازی شد.

صفاری‌نیا بیان کرد: سال گذشته نخستین دوره المپیک فناوری در سطح ملی برگزار شد. امسال در دومین دوره با استقبال بیش از ۶۰ کشور و بیش از هزار ثبت‌نام‌کننده خارجی روبرو شدیم و به سمت بین‌المللی شدن حرکت کردیم.

او به رشته‌های این رقابت اشاره کرد و گفت: برای جوانان جذاب است که در حوزه‌هایی مثل هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، ربات جنگجو و امنیت سایبری وارد رقابت شوند. این رقابت‌ها مسئله‌محور هستند و شرکت‌کنندگان با مسائل واقعی روبرو شده و در نتیجه یادگیری آنها عمیق‌تر می‌شود.

صفاری‌نیا با بیان این مطلب که این رویداد ۵ تا ۸ آبان ماه در منطقه بین المللی نوآوری ایران برگزار می شود، تصریح کرد: در این المپیک ظرفیتی ایجاد می‌شود که شرکت‌کنندگان می‌توانند به حل مسائل جدی سازمان‌ها و شرکت‌ها کمک بکنند.

samira akbari