کمیساریای عالی انتخابات در عراق، میزان مشارکت «نیروهای امنیتی» در رای‌گیری ویژه انتخابات پارلمانی عراق را ۸۲.۵۲ درصد اعلام کرد.

 

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در میان نیروهای نظامی و امنیتی، بالاترین نسبت مشارکت در سه استان کردنشین دهوک، سلیمانیه و اربیل به ترتیب با ۹۸.۱۹، ۹۸.۱۶ و ۹۷.۹۲ درصد می‌باشد.️ 

پایین‌ترین مشارکت نیز در مناطق شیعه‌نشین الرصافه (بغداد)، نجف و بصره با ۷۰.۳۷، ۷۲ و ۷۵.۲۲ درصد بوده است.️

نسبت مشارکت آوارگان نیز حدود ۷۳.۳۵ درصد اعلام شده است.

براساس این گزارش، از حدود یک میلیون و ۳۱۳ هزار واجد شرایط در رای گیری مرحله اول (رای گیری ویژه)، تعداد شرکت کنندگان که رای خود را به صندوق ریختند، بالغ بر یک میلیون ۱۰۴ هزار نفر بوده است.

رای گیری ویژه که دیروز یکشنبه برگزار شد در این دوره فقط شامل نیروهای امنیتی و نظامی و آوارگان در اردوگاه‌ها بوده است.

گزارش های غیر رسمی حاکی است که نوری المالکی نخست وزیر سابق و رهبر گروه انتخاباتی «ائتلاف دولت قانون» با کسب ۵۳ هزار و ۳۴۷ رای از بقیه رقبا پیشی گرفته است و «محمد شیاع السودانی» رهبر ائتلاف «سازندگی و توسعه» و نخست وزیر فعلی با ۴۱ هزار و ۴۶۶ رای در جایگاه دوم قرار دارد.

رای گیری سراسری ششمین دوره انتخابات پارلمانی عراق فردا سه شنبه برگزار می شود و انتظار می رود که بالغ بر ۲۱ میلیون واجد شرایط که اسناد خود را در کمیسیون عالی مستقل انتخابات به روز کرده اند، در آن شرکت کنند.

سیدرضی عمادی