نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز در یورش های گسترده ای به بخش های مختلف کرانه باختری از جمله نابلس و سلفیت در شمال این منطقه، العیزریه و ابو دیس در شرق قدس، سلواد و دیر جریر در شرق رام الله و شهر اریحا بیش از صد  فلسطینی را بازداشت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، نیروهای اشغالگر صهیونیستی در این یورش ها وارد ده ها خانه شده و با تخریب وسایل موجود در آنها به مدت چند ساعت از ساکنان خانه ها تحقیق و بازجویی کردند.

از ابتدای جنگ غزه در 7 اکتبر 2023 تاکنون، تجاوزهای رژیم صهیونیستی به کرانه باختری تاکنون منجر به شهادت یک هزار و ۹۲ فلسطینی و مجروح شدن حدود یازده هزار نفر دیگر شده است.

شورای دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری نیز پیشتر در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای اشغالگر در یورشی گسترده وارد محوطه دانشگاه شدند و خسارات فراوانی به ساختمان‌ها، تجهیزات و زیرساخت‌های دانشگاه وارد کردند.

 

سیما مشتاقان