دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تصمیم دولت برای کنار گذاشتن تشکیل سازمان هوش مصنوعی و جایگزینی آن با ستادی در معاونت علمی انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت چهل‌ویکمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در حالی که مصوبه تشکیل سازمان هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده بود، دولت با این استدلال که ایجاد سازمان ضروری نیست، مدل ستادی را جایگزین کرد؛ تصمیمی که از نگاه شورا بدون ارائه دلایل کارشناسی اتخاذ شده است.

خسروپناه تأکید کرد شورا همواره آماده همکاری با دولت‌ها بوده و حتی امکان اصلاح مصوبات در بازه شش‌ماهه وجود داشته، اما کنار گذاشتن کامل مصوبه شورا موجب بروز انتقادها و ورود مجلس به این پرونده شده است.

 

صادق زاده