قتل یک زن در شهر مینیاپولیس توسط مأموران اداره مهاجرت آمریکا موجی از اعتراضات را در چندین شهر این کشور برانگیخت.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، هزاران نفر در خیابان‌های مینیاپولیس و دیگر شهرها تجمع کردند تا این اقدام مأموران اداره مهاجرت و گمرک را محکوم کنند.

فرد جان‌باخته «رِنی گود» نام داشت؛ زنی ۳۷ ساله و مادر سه فرزند که روز چهارشنبه هدف گلوله مأموران قرار گرفت.

«تریشیا مک‌لافلین» معاون وزیر امنیت داخلی آمریکا مدعی شد معترضان با خودرو مسیر مأموران را مسدود کرده و قصد حمله داشتند؛ اقدامی که او آن را «تروریسم داخلی» توصیف کرد.

پس از این حادثه، معترضان در مینیاپولیس از «کوری اوکانر» شهردار پیتسبورگ خواستند به وعده خود مبنی بر عدم همکاری با اداره مهاجرت پایبند بماند.

اوکانر پیش‌تر بارها اعلام کرده بود که پلیس شهر را موظف به همکاری با این اداره نخواهد کرد.

اعتراضات تنها به مینیاپولیس محدود نشد؛ شهرهایی چون پورتلند، شیکاگو، سیاتل، آلاسکا، نیویورک، فونیکس و سن‌آنتونیو نیز شاهد تجمعات مشابه بودند.

در برخی ویدئوهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی، معترضان پرچم آمریکا را به آتش کشیدند و در نیویورک شعار «باید رژیم ترامپ را سرنگون کنیم» سر دادند.

«الکسندریا اوکاسیو کورتز» قانونگذار آمریکایی در واکنش به قتل این زن توسط نیرو‌های آمریکایی گفت: «اداره مهاجرت تبدیل به نیرویی علیه شهروندان تبدیل شده است.»

سیدرضی عمادی