وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور اوکراین، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تأکید کرد ایران توان دفاع از خود را دارد و برای حفظ امنیتش نیازی به التماس برای درخواست کمک از قدرت‌های خارجی نمی‌بیند.

به گزارش خبرگزاری ایران‌پرس، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در پی اظهارات روز گذشته ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، پیامی را در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و به‌شدت از مواضع او انتقاد کرد.


عراقچی در این پیام نوشت زلنسکی با طرح ادعاهای مختلف، منابع مالی مالیات‌دهندگان آمریکایی و اروپایی را صرف آنچه مقابله با «تجاوز غیرقانونی» می‌نامد کرده و این در حالی است که به گفته او، هم‌زمان و بدون احساس شرم، خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه ایران شده است؛ اقدامی که از نظر وزارت خارجه ایران، نقض آشکار منشور سازمان ملل متحد محسوب می‌شود.


وزیر امور خارجه در ادامه، با انتقاد از رویکرد رئیس‌جمهور اوکراین، تصریح کرد: «جهان دیگر از دلقک‌های سردرگم خسته شده است» و افزود برخلاف ارتش‌هایی که به حمایت خارجی و نیروهای مزدور متکی هستند، ملت ایران به‌خوبی می‌داند چگونه از خود دفاع کند.


عراقچی در پایان پیام خود تأکید کرد جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از حاکمیت و امنیت خود، نیازی به «التماس از بیگانگان برای کمک» ندارد.

زلنسکی که برای پیوستن اوکراین به ناتو باعث کشته‌شدن هزاران نفر از اوکراینی‌ها شده است، در سخنرانی خود بدون اشاره به اقدامات تروریستی آشوبگران تحت حمایت آمریکا و اسرائیل در ایران ادعا کرد «صحبت‌های زیادی درباره اعتراضات در ایران انجام گرفته اما این اعتراضات به خون آغشته شد.»

Z.s.Firoozi