پلیس شهر ال کاجون ایالت کالیفرنیا آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ماموران پلیس یک فرد سیاهپوست را که پس از خارج کردن سیگار الکترونیکی از جیبش آن را به سوی آنها نشانه گرفته بود به ضرب گلوله کشته‌ اند.

پلیس آمریکا، فرد مقتول را "آلفرد اوکورا اولانگو" 38 ساله از شهر ال کاجون درایالت کالیفرنیا معرفی کرد.

کشته شدن "آلفرد اوکورا اولانگو" به تظاهرات‌ گسترده در حومۀ سن دیه‌گو منجر شد که شرکت‌کنندگان در آن با مسدود کردن خروجی یک آزادراه ، انتشار ویدئوی مرتبط با این تیراندازی را خواستار شدند.

معترضان همچنین انجام تحقیق فدرال در این باره را خواستار شدند.

در عین حال، پلیس به انتشار اطلاعات اندکی دربارۀ این حادثه بسنده کرده و تنها تصویری از اولانگو منتشر کرده که در آن وی در مقابل 2 مأمور پلیس در محوطۀ یک پارکینگ دیده می‌شود که به گفتۀ پلیس «در حالت تیراندازی» قرار دارد.

ریچارد گونسالوز یکی از مأموران پلیس مرتبط با این تیراندازی است که 21 سال سابقۀ کاری داشته است. هویت مأمور دوم اعلام نشده‌است.

 

تیراندازی در دبستانی در کارولینای جنوبی

مقام‌های محلی روز چهارشنبه اعلام کردند یک نوجوان مسلح پس از قتل پدرش و پیش از دستگیری به یک مدرسۀ ابتدایی در کارولینای جنوبی حمله کرد و 3 نفر را نیز زخمی کرد.

مقام‌های کارولینای جنوبی به خبرنگاران گفتند این نوجوان، که هویتش اعلام نشده، 2 دانش‌آموز پسر و یک آموزگار را در مدرسۀ تاونویل در غرب این ایالت زخمی کرد.

مقام‌های کارولینای جنوبی افزودند به نظر می‌رسد این حمله  در زمین بازی مدرسه صورت گرفته باشد.

سروان گارلند میجر از اداره پلیس کارولینای جنوبی در این باره گفت: «تحقیقات در مراحل اولیه قرار دارد و بصورت بسیار آهسته، روشمند و دقیق خواهد بود.»

دفتر پزشکی قانونی مقام‌های کارولینای جنوبی نیز اعلام کرد تحقیقات دربارۀ قتل جفری دیویت آزبورن 47 ساله ،پدر قاتل، آغاز شده است.

دفتر پزشکی قانونی افزود خانوادۀ قربانی اندکی پس از تیراندازی در این مدرسه مرگ وی را معرفی کردند.

سروان میجر در ادامه گفت قاتل که بدون هیچ حادثه‌ای دستگیر شد، هیچ‌گونه انگیزۀ نژادپرستانه یا ارتباطی با تروریسم نداشته و هنوز مشخص نیست که آیا وی به بیماری روانی مبتلا است یا خیر.

پلیس افزود این نوجوان در خانه درس می‌خوانده و هرگز به مدرسه نرفته‌است.

بنا بر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ در امریکا، سالانه بیش از 33 هزار نفر به ضرب گلوله در این کشور کشته می‌شوند.

دانشگاه شیکاگو نیز پیشتر در تحقیقاتی اعلام کرده بود به صورت متوسط روزانه 87 نفر در خشونت‌های ناشی از تیراندازی در امریکا کشته و 183 نفر زخمی می ‌شوند.

به گزارش روزنامۀ نیویورک دیلی، حدود 270 تا 300 میلیون سلاح گرم در امریکا موجود است، به این معنی که تقریباً به ازای هر نفر یک اسلحه در این کشور وجود دارد.