محمد هادی مدیر برنامه جهانی غذای سازمان ملل در خاورمیانه و شمال آفریقا روز سه شنبه اعلام کرد، ادامه بحران گرسنگی و کمبود غذا در یمن و عدم دسترسی مردم این کشور به منابع غذایی، یک نسل کامل از مردم این کشور را فلج خواهد کرد.
محمد هادی، زنان و کودکان یمن را قربانیان اصلی بحران یمن دانست و گفت: بر اساس ارزیابی های ماه ژوئن سال جاری، بیش از 14 میلیون نفر از مردم این کشور با عدم امنیت غذایی روبرو هستند که وضعیت 7 میلیون نفر از آنها بحرانی محسوب می شود و در حال حاضر 31 درصد از کودکان یمنی زیر 5 سال مبتلا به سوء تغذیه هستند.
مدیر برنامه جهانی غذای سازمان ملل تاکید کرد، این نهاد در حال حاضر برای مقابله با سو تغذیه 700 هزار کودک یمنی زیر 5 سال و کمک به مادران باردار برنامه ای را با کمک 2 هزار و 200 مرکز درمانی در دست اجرا دارد و برای ادامه فعالیت خود تا ماه مارس به 257 میلیون دلار کمک نیاز خواهد داشت.
کمبود آب آشامیدنی، شرایط بهداشتی نامناسب ناشی از بمباران تاسیسات بهداشتی و درمانی، اتمام مواد اولیه مورد استفاده در تاسیسات تصفیه آب در یمن به سبب محاصره این کشور و همچنین خودداری ائتلاف سعودی از فراهم کردن امکانات کمکرسانی به مردم یمن، امکان ابتلای یمنیها به بیماریهای واگیردار را افزایش داده است.