گروه تروریستی داعش که از حمایت مالی و تسلیحاتی برخی کشورهای غربی و منطقه برخوردار است، در نبرد موصل مرکز استان نینوا از سلاح های پیشرفته به ویژه پهپاد برای حمله به نیروهای عراقی استفاده می کند.

خبرگزاری ایرنا به نقل از منابع عراقی گزارش داد، استفاده گسترده داعش از انواع تجهیزات پیشرفته ازجمله پهپادهای رزمی در نبرد با نیروهای عراقی در موصل، تعجب فرماندهان عراقی را برانگیخته است.

بر اساس این گزارش، استفاده گسترده داعش از انواع پهپادها و تجهیزات پیشرفته، نشانگر حمایت آشکار حامیان این گروه تروریستی به ویژه عربستان و ترکیه و تحریک این گروه علیه عراق و سوریه است.

به گفته ژنرال عبدالوهاب الساعدی از یگان مبارزه با تروریسم ارتش عراق: داعش از این پهپادها برای شناسایی و گاهی اوقات نیز با جاسازی مواد منفجره، از آن ها برای هدف قرار دادن فرماندهان و یا مراکز نظامی ارتش عراق استفاده می کند.

ماه گذشته نیروهای عراقی با تصرف یک انبار تجهیزات داعش در موصل، از کشف انواع پهپادها و سلاح های پیشرفته که تنها در ارتش ترکیه و عربستان از آن استفاده می شود، خبر دادند.