به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، "ابراهیم الجعفری"، وزیر امور خارجه عراق روز یکشنبه در دانشکده دیپلماسی اروپایی در "ورشو" پایتخت لهستان درباره تحولات عراق و اقدامات صورت گرفته در جنگ با گروه تروریستی داعش سخنرانی کرد.
بر اساس بیانیه دفتر "ابراهیم الجعفری"، وی در این سخنرانی خاطر نشان کرد: پیروزی های عراق در جنگ با تروریسم نتیجه هماهنگی و اتحاد همه عراقی ها و کمک کشورهای دوستی است که باید به این کمک ها تا آزاد سازی همه اراضی عراق از اشغال تروریست ها ادامه دهند.
وزیر امور خارجه عراق همچنین به همکاری عراق و لهستان اشاره کرد افزود: درهای سرمایه گذاری در عراق به روی شرکت های لهستانی باز است.
نیروهای مشترک عراقی متشکل از ارتش، نیروهای مردمی، پیشمرگه کُرد و پلیس مرکزی عراق تحت حمایت نیروی هوایی ارتش این کشور از 17 اکتبر 2016 عملیات آزادسازی موصل مرکز استان نینوا شمال عراق از اشغال گروه تروریستی داعش را آغاز کردهاند و به موفقیتهای چشمگیری نیز تاکنون دست یافتهاند.