العالم: ارتش رژیم صهیونیستی در پایگاه اینترنتی خود نقشه اطلاعات موسوم به " بانک اهداف در لبنان" را به عنوان مواضعی که در جنگ آینده با حزب الله لبنان هدف قرار خواهد داد، منتشر کرد.

شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد: در این نقشه، ده‌ هزار هدف مرتبط با حزب الله لبنان مشخص شده که از پایان جنگ 33 روزه سال 2006، توسط رژیم صهیونیستی ایجاد شده اند.

بر اساس این گزارش، این نقشه، کمیت و کیفیت اهدافی را که شعبه امنیت نظامی ارتش اسرائیل در بیش از 200 روستا و شهرک در جنوب لبنان شناسایی کرده است، مشخص می کند.

در این گزارش ادعا شده، برخی خانه های شهروندان لبنانی به پایگاه‌ها و سکوی‌های پرتاب موشک و مقرهای فرماندهی حزب الله لبنان تبدیل شده است و ارتش اسرائیل این اهداف را در جنگ های بعدی علیه لبنان بمباران می کند.

شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی هدف از انتشار این نقشه را هشدار به حزب الله لبنان توصیف و اعتراف کرده است که حزب الله با وجود مبارزه با تروریست ها در سوریه، به تجهیز خود به انواع سلاح و آمادگی برای رویارویی با اسرائیل ادامه داده است.

تجاوز اسرائیل به لبنان در سال 2006 معروف به جنگ 33 روزه یا دوم لبنان از 12 ژوئیه 2006 میان ارتش رژیم صهیونیستی و نیروهای حزب‌الله آغاز شد که دامنه آن شمال سرزمین‌های اشغالی و جنوب لبنان را در برگرفت و با قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل در 14 اوت 2006 به پایان رسید.

در این تجاوز رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف واهی خود نرسید و 117 نظامی و افسر ارشد این رژیم نیز به هلاکت رسیدند.