تیراندازی در یک مراسم تشیع جنازه در منطقۀ فرزنو در ایالت کالیفرنیای امریکا دست‌کم 4 زخمی برجا گذاشته است. حال یک نفر وخیم گزارش شده است.

به گفته پلیس، این مراسم در حال برگزاری بود که یک خودرو به‌سوی مردم تیراندازی کرد و از محل حادثه گریخت. این مراسم تدفین برای شخصی برگزار می‌شد که دو هفته پیش در سانحۀ رانندگی جان خود را ازدست‌داده بود.

مجروحان این حادثه به بیمارستان منتقل شدند و پلیس تحقیقات دربارۀ این تیراندازی را آغاز کرده است.

به گفته پلیس، در این حادثه 2 زن و 2 مرد زخمی شدند و حال یکی از مجروحان حادثه وخیم اعلام‌شده است.

در همین حال سروان جو گومز، از ادارۀ پلیس فرزنو گفت: «ما در حال حاضر اطلاعاتی دربارۀ نحوۀ این تیراندازی نداریم ... و همۀ اطلاعات فعلی، اطلاعاتی تأیید نشده است.»

امریکا با تهدید دائمی خشونت‌های ناشی از سلاح روبروست. طبق اعلام «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در امریکا»، سالانه بیش از 33 هزار نفر به ضرب گلوله در این کشور کشته می‌شوند.

هرروز به‌طور میانگین 87 نفر در امریکا بر اثر تیراندازی کشته و 183 نفر زخمی می‌شوند.

به گزارش روزنامۀ نیویورک دیلی، حدود 270 تا 300 میلیون قبضه سلاح گرم در امریکا وجود دارد؛ یعنی تقریباً به ازای هر نفر یک اسلحه در این کشور یافت می‌شود.