به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، «محمدجواد دهقانی» افزود، آخرین اطلاعات به روز شده در پایگاه وب آو ساینس (آی.اس.آی) نیز در اول فوریه 2017 ، کمیت تولید علم ایران را 40 هزار و 333 مدرک، نشان می دهد.
دهقانی همچنین گفت، سهم ایران از کل تولید علم جهان در سال 2016 در پایگاه اسکوپوس به 1.8٪ (یک ممیز هشت دهم درصد) و در پایگاه آی.اس.آی به 1.7٪ (یک ممیز هفت دهم درصد) رسیده است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) تصریح کرد، بر اساس پایگاه استنادی اسکوپوس در سال 2016 رتبه کمیت تولید علم ایران 16 و براساس پایگاه استنادی آی.اس.آی 18 است که نسبت به سال قبل از آن (2015) یک پله صعود را نشان می دهد.
رتبه نخست جهان برای ایران در شاخص کیفی تولید علم
رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت، ایران در شاخص کیفی تولید علم در حوزه علوم برتر، رتبه نخست جهان را دارد.
محمدجواد دهقانی پیشتر در گفت و گو با خبرنگار ایران پرس افزود، ایران از نظر شاخص کیفی تولید مدارک علمی با عنوان علم برتر و مدارک موثر از نظر تعداد استنادها که جز یک درصد برتر محسوب می شود، در سال 2015 نسبت به 2014 ، نوزده درصد رشد داشته است.
دهقانی تصریح کرد، محققان و دانشمندان ایرانی در سالهای اخیر به فعالیت در حوزه علوم برتر با هدف تولید فناوری و خلق ثروت ملی توجه بیشتری نشان دادهاند.
رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام همچنین گفت، ایران از نظر کمی و تعداد مدارک علمی ارائه شده، طبق شاخص های پایگاه بین المللی استنادی (آی اس آی) در سال 2015 نسبت به 2014 هشت درصد رشد داشته است و در رتبه سوم جهان قرار دارد.
دهقانی افزود، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام درچارچوب پایش و رصد علمی ایران و دیگر کشورهای اسلامی فعالیت می کند و در این چارچوب تفاهمنامههای مشترک همکاری با کشورهای مختلف منطقه و جهان اسلام از جمله مالزی، پاکستان، عراق، افغانستان و عمان در دستور کار قرار دارد.116/111
بیشتر بخوانید:
آغازکنفرانس ملی سنجش و ارزشیابی علم در اصفهان
دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در حوزه علم و تکنولوژی/ ویدئو