نتایج نظرسنجی دانشگاه « کوئینی پیاک» نشان می دهد از هر ده امریکایی تنها سه نفر نحوه مدیریت طرح خدمات درمانی رئیس جمهوری آمریکا را پذیرفته اند.

به گزارش ایران پرس به نقل از واشنگتن پست، نتایج این نظرسنجی که در روزنامه واشنگتن پست به چاپ رسیده است همچنین نشان می دهد، دیدگاه بیشتر امریکایی ها به طرحهای «دونالد ترامپ» به ویژه طرح درمانی وی کاملا منفی است و آنها نگرانند که این طرح با شکست مواجه شود.

این نظرسنجی در حالی منتشر می شود که کاخ سفید دیروز اعلام کرد، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری امریکا بیش از آنکه به جایگاه جمهوری خواهان در انتخابات میان دوره ای سال 2018 بیندیشد، در فکر تغییر طرح بیمه خدمات درمانی رئیس جمهوری سابق موسوم به «اوباماکر» است.

سخنگوی کاخ سفید تاکید کرده است، در وضعیت کنونی ما به رقابتهای سیاسی و انتخاباتی فکر نمی کنیم و فقط درصدد جایگزین کردن طرحی جامع برای اوباما کر هستیم.

طرح بیمه خدمات درمانی همگانی، از اصلی‌ترین طرح‌های اوباما در زمان تبلیغ در دور اول و دوم ریاست جمهوری‌اش بود. این طرح  اوباما بعد از تصویب در دو مجلس قانون‌گذاری آمریکا لازم الاجرا شد و بعداً با شکایت جمهوری‌خواهان به دیوان عالی آمریکا رفت و در آنجا این قانون مطابق با قانون اساسی آمریکا شناخته شد.119/112

بیشتر بخوانید:

جنگ ترامپ با «اوباماکر»!  

جایگزین «اوباماکر» هفته آینده معرفی می شود

تظاهرات حامیان «اوباماکر» در سراسر آمریکا