رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای جبران خسارت های ناشی از سیل برنامه ریزی شده است، گفت: مردم آسیب دیده دغدغه ای برای جبران خسارت ها و مشکلات ناشی از سیل نداشته باشند.

به گزارش ایران پرس، «علی لاریجانی» روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از سد دز در جمع خبرنگاران، افزود: جبران خسارات سیل مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است که علاوه بر پیشگیری باید برای تامین نیازهای مردم خسارت دیده تلاش جدی و فوری صورت گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مردم در زمینه کشاورزی، مسکن، دامداری و سایر حوزه ها دچار مشکل و خسارت شده اند که از همان زمان سیل برای رسیدگی به امور مردم پیگیری آغاز شده است.

«محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم روز پنجشنبه بعد از جلسه ستاد مدیریت بحران استان لرستان، با بیان اینکه از امروز مسیر جدید فیبر نوری عملیاتی و ارتباطات صوتی و اینترنتی در پلدختر بهبود خواهد یافت، از راه اندازی مجدد سایت‌های تلفن همراه در پلدختر و سایت مناطق روستایی طی 48 ساعت آینده خبر داد.

وی با بیان اینکه راه اندازی مجدد تمام سایت‌های تلفن همراه در پلدختر تا 48 ساعت آینده عملیاتی می‌شود، گفت: شبکه وایرلس اینترنت برای بانک‌ها و مراکز حساس به صورت موقت برقرار می‌شود.

«سید سلمان سامانی» سخنگوی وزارت کشور نیز از حضور «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور در مجلس خبر داد و گفت: وزیر کشور روز یکشنبه ١٨ فروردین ماه در نخستین جلسه خانه ملت در سال جدید، در صحن علنی مجلس گزارشی از آخرین وضعیت استان های سیل زده ارائه خواهد کرد.

سرلشکر «محمد علی جعفری» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بازدید از مناطق تخت تاثیر سیل در خوزستان، گفت: تمامی همت و ظرفیت های خود برای پیشگیری و به حداقل رساندن آسیب های ناشی از سیل آب های احتمالی روزهای آینده در خوزستان و باز کردن مسیر رودخانه های کرخه و نیسان بکار گرفته ایم.

وی افزود: واحدهای مهندسی سپاه و قرارگاه خاتم الانبیا(ص)در این راستا بسیج و همزمان با کمک رسانی سایر مناطق سیل زده کشور در این استان فعال شده اند.

امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش هم اعلام کرد: تمام توانمان را در ارتش جمهوری اسلامی ایران از فرمانده تا سرباز پای کار آوردیم و تا جایی که مسئولان استانی لازم بدانند ما به وظیفه خودمان ادامه خواهیم داد.

امیر موسوی افزود: کار مدیریت آب ها و سدها به خوبی انجام گرفته و کار بسیار دقیق و علمی بوده و از مدت ها پیش شروع شده که اگر یک جایی سستی و اشتباهی صورت می گرفت معلوم نبود ما با چه فجایعی ای روبرو می شدیم.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: در ارتش جمهوری اسلامی ایران ما تمام توانمان را از فرمانده تا سرباز پای کار آوردیم و از شمالی ترین  نقطه کشور یعنی استان گلستان، شهرهای  آق قلا و گمیشان شروع کردیم و تا پایان هم یعنی تا جایی که مسئولان استانی لازم بدانند  ما به وظیفه خودمان ادامه خواهیم داد.

سردار سرتیپ «امیرعلی حاجی زاده» فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز روز پنجشنبه در بدو ورود به استان ایلام در جمع خبرنگاران گفت: بدنه نیروهای مسلح از جمله بخش های مختلف سپاه در کنار مردم سیل زده و خسارت دیده استان های مختلف کشور تا زمان بهبود وضعیت مناطق آسیب دیده هستند.

سردار حاجی زاده اظهار داشت: در همان ساعات اولیه بروز سیلاب نیروهای مسلح از جمله سپاه در حوزه های ترابری، هوایی، زمینی به کمک مردم سیل زده شتافت و این روند کماکان ادامه دارد.

وی افزود: گام اول کمک های سپاه به مناطق سیل زده در زمینه تامین مایحتاج ضروری چون اقلام غدایی، بهداشتی، پتو، چادر است و در مراحل بعدی در احداث و مرمت جاده ها، ابنیه، منازل مسکونی نیز مشارکت خواهد کرد.

فرمانده هوافضای سپاه یادآور شد: هم اکنون به خاطر وضعیت نامناسب و حاد خوزستان هواپیماهای بدون سرنشین مدام در حال تردد در آن منطقه و رصد اطلاعاتی وضعیت و شرایط استان سیل زده خوزستان هستند.

در دو هفته اخیر سیل برخی از مناطق شمال، غرب و جنوب ایران را در بر گرفته و خسارت مالی و جانی فراوانی برجا گذاشته است.

"علی بخشی"، جانشین مدیریت بحران سازمان پزشکی قانونی کشور  روز چهارشنبه جان باختن 62 نفر از هموطنانمان را در پی بارندگی‌های اخیر و وقوع سیل در استان‌های مختلف کشور تایید کرد. 113/118

بیشتربخوانید:

هدیه مقام معظم رهبری به سیل زدگان لرستان

لاریجانی: مردم نگران خسارت های سیل نباشند

جان باختن 62 نفر در حوادث سیل کشور