از زمان اعلام شناسایی نخستین مورد از ویروس کرونا در ایران، نیروهای مسلح، در کنار مسئولان وزارت بهداشت ایران برای مقابله با این ویروس، حضور داشتند و همکاری کرده اند. 

به گزارش ایران پرس، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران روز سه شنبه گفت: رزمایش سراسری پیشگیری و پایش شیوع ویروس کرونا این نیرو که هم‌اکنون در کشور در حال اجراست، نقطه پایانی ندارد و تا نابودی کامل ویروس منحوس کرونا ادامه خواهد داشت.

سرتیپ حیدری با تشریح مراحل مختلف این رزمایش اظهارداشت: رزمایش در پنج مرحله در حال انجام است؛ مرحله نخست، کنترل و پایش مجاری ورودی و خروجی کلانشهرها، شهرهای هدف (قم و رشت) و سایر شهرهای متقاضی خدمات است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: گام دوم این رزمایش ضدعفونی کردن معابر و خیابان‌های شهرهای هدف و شهرهای متقاضی است که در این راستا تعداد 56 شهر تا به امروز با همکاری سایر نهادها ضدعفونی شده‌اند.

حیدری گام سوم رزمایش را اقدامات تشخیصی توصیف و خاطرنشان کرد: در این مرحله 520 پست تشخیص سیار در شهرهای مهم و هدف ایجاد کرده‌ایم.

وی ایجاد نقاهتگاه و استراحتگاه برای شهرهای یاد شده را چهارمین اقدام نزاجا در این رزمایش خواند و تصریح کرد: پنجمین اقدام نیروی زمینی ارتش در این رزمایش، ایجاد بیمارستان صحرایی و سیار در شهرهای هدف، شهرهای پرجمعیت و شهرهایی که درآینده تشخیص داده شوند، خواهد بود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش یادآور شد: کارکنان نیروی زمینی ارتش تا پایان بحران و نابودی کامل ویروس منحوس کرونا در کنار مردم و کادر درمانی وزارت بهداشت و درمان کشور به خدمات‌رسانی خود ادامه می‌دهد.

سرتیپ نصیرزاده: حفظ سلامت کادر درمانی بسیار اهمیت دارد

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز با تاکید بر لزوم سرعت و کیفیت خدمت رسانی به بیماران کرونایی گفت: حفظ سلامت کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیروی هوایی بسیار اهمیت دارد.

امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» در جلسه ویدیوکنفرانسی با فرماندهان پایگاه‌های این نیرو ضمن بررسی و ارزیابی روند مقابله با ویروس کرونا در شهرها و پایگاه‌های تابعه اظهار داشت: با توجه به شیوع این ویروس و در راستای اوامر فرمانده معظم کل قوا قرارگاه امام رضا (ع) در ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل شده که‌ مدیریت و سازمان‌دهی اقدامات صورت گرفته و برنامه ریزی شده را برعهده دارد.

وی افزود: فرماندهی میدانی مبارزه با این ویروس در تمامی شهرها به جز بوشهر بر عهده فرمانده نیروی زمینی است و در بوشهر به عهده نیروی هوایی و در چابهار به صورت مشترک با نیروی دریایی تقسیم وظایف صورت می‌گیرد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به تشکیل کمیته مرکز تحقیقاتی تهران ادامه داد: کمیته مرکز تحقیقاتی تهران اعم از پزشک‌ها و افراد فنی تشکیل شده است و یگان‌های جنگ نوین پایگاه ها باید بیشترین ارتباط را با این مرکز داشته باشند.

ایزوله سازی مراکز درمانی، رفع آلودگی وگندزدایی، استفاده از ظرفیت عقیدتی سیاسی پایگاه‌ها و اطلاع رسانی و ثبت و ضبط  اقدامات انجام شده از دیگر توصیه‌های امیر نصیرزاده به فرماندهان پایگاه‌های هوایی بود.

آمادگی نیرو‌های مسلح ایران برای احداث 20 بیمارستان سیار در سراسر کشور

سخنگوی قرارگاه مبارزه با ویروس کرونای نیرو‌های مسلح ایران هم آمادگی این ستاد را برای احداث 20 بیمارستان سیار در سراسر کشور اعلام کرد.

سردار «حسن عراقی‌زاده» معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیرو‌های مسلح و سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونای نیرو‌های مسلح ایران درباره آخرین اقدامات نیرو‌های مسلح در مقابله با ویروس کرونا افزود: هم اکنون 70 درصد تخت‌های بیمارستان‌های نیرو‌های مسلح ایران به بیماران کرونایی اختصاص یافته و دو بیمارستان سیار وابسته به ارتش ایران و سپاه پاسداران نیز در قم و رشت برپا شده است.

سردار عراقی‌ زاده تصریح کرد: برای رفع آلودگی‌های ناشی از ویروس کرونا، واحد‌های جنگ نوین ارتش، سپاه پاسداران و نیروی انتظامی ایران فعال هستند.

سخنگوی قرارگاه مبارزه با کرونای نیرو‌های مسلح ایران تاکید کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی به‌صورت مستقل هیچ اقدامی مبنی بر ایجاد قرنطینه و یا ممنوعیت تردد به شهر‌های ایران انجام نمی‌دهند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، تاکنون از مجموع 14 هزار و 991 نفری که در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند، 4 هزار و 996 نفر آن‌ها بهبود یافته و از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند و 853 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

116

بیشتر بخوانید:

احداث 3 بیمارستان صحرایی توسط سپاه پاسداران برای مبارزه با کرونا 

آمادگی سراسری سپاه پاسداران برای مقابله با کرونا/ تحلیل