تهران- ایران پرس: معاون وزیر بهداشت می گوید، مبنای کار ما در پروتکل درمانی برای مراقبت در قرنطینه، در افراد پرخطر و همچنین موارد بستری، استفاده از داروی کلروکین است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت گفت: از اولین روزهای تشحیص کرونا در کشور، کمیته علمی با حضور بیش از ۴۰ نفر از اساتید و متخصصان رشته های مختلف پزشکی تشکیل شد و تاکنون شش دستورالعمل تشخیص و درمان سرپایی و بستری کرونا ویروس در کشور تدوین و ابلاغ کرده است.

جان بابایی تاکید کرد: از همکارانم و مردم تقاضا دارم که اصلا از تست سرولوژی به عنوان معیار تشخیصی استفاده نکنند. سابقه تماس با بیماران، علائم بیماری و تست مولکولی، موثرترین روش تشخیص کووید۱۹ هستند. مبنای کار ما در پروتکل درمانی برای مراقبت در قرنطینه، در افراد پرخطر و همچنین موارد بستری، استفاده از داروی کلروکین است.  

وی اضافه کرد: پزشکان در کشور از داروهای ضد ویروسی بر اساس پروتکل درمانی، به صورت ترکیبی می توانند استفاده کنند و خوشبختانه تمام داروهای ضد ویروس که در پروتکل های استاندارد دنیا و ایران وجود دارد، در کشور و بیمارستانها در دسترس قرار دارد.  

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ممکن است مردم در فضای مجازی یا برخی سایت ها از تبلیغات داروهای چند ده و چند صد میلیون تومانی برای کرونا، مطالبی بخوانند که باید صریح بگویم که اثربخشی این داروها برای درمان کووید۱۹ اصلا ثابت شده نیست.

طبق اعلام کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا ظهر پنجشنبه 127 هزار و 485 نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در کشور بهبود یافته و از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند ومجموع بیماران کووید 19 در ایران به 164 هزار و 270 نفر رسیده است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین با اشاره به فوت 59 بیمار در 24 ساعت گذشته، گفت: فوت ناشی از ویروس کرونا در ایران به 8 هزار و 71  نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید:

چه افرادی واقعا به کرونا مبتلا نمی‌شوند؟

رکورد کرونا در ایران، شناسایی ۳۵۷۴ بیمار جدید کووید ۱۹

با توجه به آینده نامعلوم ویروس کرونا، مردم باید زندگی خود را با این ویروس سازگار کنند