۶ هزار و ۲۰۰ زن سرپرست خانوار در ۲۴ استان در قالب اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توانمند می‌ شوند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «مهناز امامدادی»، رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز چهارشنبه در نشست بررسی روند اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت طرح ملی مشاغل خانگی ابتدا در ۹ استان کشور از جمله خراسان جنوبی به صورت پایلوت اجرا شد و با توجه به نتایج خوبی که داشت مورد استقبال معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری قرار گرفت.

وی افزود هدف این طرح، توانمندسازی متقاضیان است که بتوانند حضور موفقی در بازار داشته باشند.

رییس دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این طرح در سه مرحله اجرا می‌شود اظهار داشت: خراسان جنوبی یکی از استان‌هایی است که در هر سه مرحله حضور داشته و حدود ۷۰۰ نفر در طرح پایلوت اشتغال شرکت کردند.

امامدادی با بیان اینکه در این طرح سرانه آموزشی برای هر نفر ۱۰ نفر ساعت است، گفت: در رشته‌های انتخابی باید پیشران‌های قوی انتخاب شوند و پیشران‌های قوی به طور قطع در استان وجود دارد که نیازمند شناسایی دقیق است.

رییس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی نیز گفت: وابسته نبودن به تسهیلات اولیه، شناسایی مزیت‌های شغلی استان، استعدادسنجی متقاضیان آموزش و توانمندسازی و مشاوره افرادی که توان ورود به طرح دارند، شناسایی افراد پشتیبان و در نهایت اتصال به بازار و نظارت بر تکمیل شدن این زنجیره از جمله ویژگی‌های این طرح است.

مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی هم گفت: در اجرای این طرح ۴۳ شغل احصا شد که ۲۹ شغل مربوط به شهرستان بیرجند است.

وی از ایجاد سه شبکه پوشاک، عسل و حوله در استان خبر داد و افزود: در این طرح ۳۴ مزیت شناسایی شد که پوشاک، حوله بافی، تکثیر و پرورش زالوی طبی، پارچه بافی، تولیدعسل، گلیم بافی، جاحیم، قالی بافی و قلم زنی از جمله این مزیت‌ها است.//114

بیشتر بخوانید: 

ایران از توسعه یافته ترین کشورها در خصوص زنان است