«عباس گلرو» در گفت وگو با خبرگزاری ایرانپرس درباره نگاه مجلس به مذاکرات وین و توافق احتمالی در این مذاکرات اظهار کرد قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها مصوب مجلس شورای اسلامی، نقشه راه دولت را برای نوع تعامل با کشورهای اروپایی و طرفهای متعهد در برجام مشخص کرده است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود، مجلس شورای اسلامی مخالف مذاکره نیست اما مذاکره باید شرط و شروطی داشته باشد و آن توافقی که مورد رضایت مردم ایران و قبول مجلس است، چند ویژگی باید داشته باشد.
گلرو گفت، نخست اینکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند باید همه تحریمها برداشته شود، به این معنا که فهرستی از تحریمهای آمریکا احصا شده که این کشور 1600 تحریم ضد ایران وضع کرده است و همه تحریمهای آمریکا چه برجامی چه غیربرجامی و چه تحریمهایی که در دوره ترامپ و حتی قبل از ترامپ اعمال شده است، یکجا باید برداشته شود.
به گفته گلرو، شرط دوم راستیآزمایی رفع تحریمها نه روی کاغذ، بلکه باید عملی باشد و مشخص کند آمریکا تحریمها در بخش نفت، روابط تجاری، بانکی و سایر موارد را برداشته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد، نکته مهم بعدی اینکه مذاکرات نباید فرسایشی شود، مذاکرات فرسایشی آسیب جدی به نیت طرف مقابل وارد میکند، اعتمادسازی را از بین میبرد و ضمن اینکه مذاکرات فرسایشی آسیب جدی به اقتصاد کشور وارد میکند و نباید معطل مذاکرات ماند. // 114
بیشتر بخوانید:
برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام، امیدها و تردیدها
سناتور مورفی: ابتدا آمریکا باید به برجام بازگردد
دیپلمات روس: مذاکرات درباره احیای برجام ادامه مییابد