رئیس مجمع فدراسیون کاراته در مجمع سالیانه این فدراسیون گفت: حمایت صد در صدی خود را از مدیریت و بخش فنی کاراته اعلام می کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، مجمع سالیانه فدراسیون کاراته امروز چهارشنبه با حضور مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، کیکاوس سعیدی دبیر کل کمیته ملی المپیک، خسروی مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها، سیدحسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته و اعضای مجمع در استان تهران در سالن استاد قاسم فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد.

در این مجمع که بسیاری از اعضا به صورت ویدئو کنفرانس در آن شرکت داشتند، در ابتدا کلیپی از فعالیت های سال ۹۹ فدراسیون پخش شد.

در ادامه سید حسن طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته در تشریح فعالیت های سال ۹۹ گفت در سال ۹۹ به واسطه شیوع ویروس کرونا خیلی از فعالیت‌ها به سمت فضای مجازی کشیده شد. ما با استفاده از زیرساختهای تهیه شده توانستیم در بخش های مختلف از جمله اموزش، استعدادیابی، مربیان، داوران و ... فعالیت‌های خود را دنبال کنیم.

وی افزود: از فرصت بدست آمده نهایت استفاده را بردیم و بدهی‌های گذشته فدراسیون را صاف کردیم. خوشحالیم که به اطلاع خانواده کازاته برسانیم که فدراسیون امروز هیچ بدهی ندارد.

طباطبایی خاطرنشان کرد: در بخش فنی، تمام کمیته‌ها نسبت به سالهای قبل فعال تر شده اند و تمامی تصمیماتی که گرفته شده در کمیته های مربوطه ابتدا بحث های کارشناسی صورت گرفت و سپس با خرد جمعی تصمیمات لازم اتخاذ شد. 

رییس فدراسیون کاراته در ادامه به موفقیت های فدراسیون در بخش بانوان اشاره و عنوان کرد در بخش بانوان ظرفیت‌های بالایی داشته ایم و خروجی کار ما سهمیه های کسب شده در بخش بانوان برای المپیک است. سهمیه سوم هم حق رزیتا علیپور است و امیدواریم با پیگیری های لازم از طریق کمیته ملی المپیک و IOC ایران بتواند در المپیک صاحب سهمیه دیگری شود.

در ادامه مجمع، گزارش مالی از سوی حسابرس مستقل و خزانه دار ارایه و به تصویب اعضا رسید.

کیکاووس سعیدی دبیر کمیته ملی المپیک در این مجمع اظهار داشت: گزارشهای مالی حکایت از نظم و انضباط فدراسیون در این حوزه بود که جای تقدیر و تشکر دارد. درباره حضور کاراته در المپیک نیز باید بگویم بعد از انقلاب روند رو به رشد کاراته آغاز شد. حضور در کاراته یک فرصت استثنایی است، موفقیت این رشته در المپیک متعلق به همه اعضای این خانواده است. همه باید یکدل شویم تا کاراته بهترین عملکرد را در توکیو داشته باشد.

وی افزود: نباید اجازه داد کاراته از مسیر موفق خود خارج شود. حضور در بیش از ۲۰ رویداد بین المللی کار بسیار سختی است که کاراته در دو سال گذشته انجام داد. 

دبیر کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از صحبت های خود به نبود ثبات مدیریت در تاریخ این رشته ورزشی اشاره کرد و گفت: یکی از آفت‌های کاراته نبود ثبات مدیریت است. برخی اوقات عمر مدیریت در این رشته ورزشی زیر یک سال است. همین تغییرات موجب شده کاراته علی رغم قدرتش نتواند صاحب کرسی های بین المللی مناسب شود. مجمع و جامعه کاراته باید به این موضوع فکر کند

ذبیح الله پورشیب نیز به عنوان نماینده ورزشکاران در این‌ مجمع اظهار داشت: حدود یک ماه است که حتی تلفنی هم با اقای طباطبایی صحبت نکرده ام ولی باید بگویم ایشان آرامش خاصی را در کاراته حکم فرما کرده است. امیدوارم حمایتهای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک ادامه داشته باشد. 

وی افزود: با احترام به نسل های گذشته عرض می کنم یکی از بهترین و نجیب ترین تیم های ملی کاراته در تمام دوران همین تیم ملی حال حاضر است. قاطعانه می گویم نمایندگان کاراته در المپیک روی سکو می روند چون شش سال پیاپی در مسابقات آسیایی و جهانی روی سکو هستیم و تمام کاراته دنیا به ایران احترام می گذارد.

در بخش پایانی مجمع نیز مهدی علی نژاد رئیس مجمع فدراسیون کاراته گفت: کاراته ایران ریشه دار است، در بازیهای آسیایی همیشه کسب مدال یکی از مزیتهای کاروان ورزش ایران بوده و ان شاالله در المپیک نیز از امیدهای ورزش برای کسب مدال است.

وی افزود: جامعه ورزش به موفقیت‌های کاراته عادت کرده است. امروز هم مدیریت، کادر فنی و ورزشکاران اعتقاد دارند این تیم از بهترین تیم های جهان است.

علی نژاد ادامه داد: حمایت صد در صدی خود را از مدیریت و بخش فنی کاراته اعلام می کنیم. // 114

بیشتر بخوانید:

قاهره جایگزین تاشکند در میزبانی لیگ برتر کاراته وان 2021 شد

برای سومین بار متوالی؛ عضویت یک بانوی ایرانی در هیات ژوری مسابقات انتخابی المپیک  کاراته

قدردانی جامعه کاراته از زحمات کاپیتان بااخلاق تیم ملی

محمدی: کاراته ایران هنوز شانس کسب سهمیه المپیک دارد