ایران پرس: خشکسالی بعنوان یک پدیده طبیعی، استان خوزستان را مدتی است که با کمبود آب  مواجه کرده است.

خشکسالی در ایران نیز مانند سایرپدیده های طبیعی همچون سیل که اخیرا در اروپا ویرانی و خسارت سنگین برجای گذاشت و سبب جان باختن و ناپدید شدن صدها تن گردید ، تاثیرات سویی بر معیشت  مردم بویژه در روستا ها داشته و سبب گلایه ها و اعتراضاتی از سوی مردم شده است .

کشورهای غربی که به صدور بیانیه های ادعایی علیه ایران عادت کرده اند ، این موضوع را نیز دستاویز جریان سازی تبلیغاتی علیه ایران قرار داده اند.

در همین چارچوب " میشله باشلت " کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با صدور بیانیه ای با طرح  اتهامات واهی ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده است .  

سخنگوی وزارت امور خارجه، روز شنبه در واکنش به این بیانیه ، با تاکید بر اینکه اظهار نظر غیر کارشناسانه و مغرضانه درخصوص مدیریت منابع آب کشور در حیطه مسئولیت کمیسر و نهاد حقوق بشر نیست؛ خاطر نشان کرد که  این بیانیه  بیش از آنکه سخنان یک مقام بین‌المللی حقوق بشری باشد بیشتر شبیه یک اعلامیه سیاسی با ادبیات خصمانه است.

در این موضوع ، دونکته مهم وجود دارد ؛نخست پذیرفتن این واقعیت است که مطالبات به حق مردم باید پاسخ داده شود و مشکلات بر طرف گردد .

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی روزجمعه گذشته با اشاره به مشکلات مردم خوزستان ، با گلایه از رعایت نشدن توصیه‌های متعدد قبلی درباره آب خوزستان و فاضلاب شهر اهواز، مرکز این استان، مسئولان دستگاههای دولتی و غیردولتی را موظف کردند به صورت جدی رسیدگی به مشکلات و مسائل مردم استان خوزستان را دنبال کنند.

اکنون  مسوولان همپای نهادهای و سازمان های مختلف پای کار آمده اند و اقدامات برای رفع مشکل کم آبی بسرعت در جریان است .

 در ادامه این تلاشها ،سردار سرلشگر  "حسین سلامی" فرمانده کل  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  روز شنبه  در بازدیدی از روستاهای دارای تنش آبی در استان خوزستان تاکید کرد ، خوزستان مهم و مقدس است و تا انتهای رفع مشکل کنار مردم این استان هستیم.

نکته دوم  ؛ اما اتهام سازی از سوی این مدعیان حقوق بشر است که به یک رویه ثابت از سوی دستگاه سیاسی و تبلیغاتی غرب علیه ایران تبدیل شده است .

این جریان پیش از این نیز از جمله در حوادث آبان سال ۹۸ اتفاق افتاد . در آن زمان نیز پس از آنکه اعتراضات نسبت به  افزایش قیمت بنزین ، برخی  شهرهای ایران  را دچار نا آرامی کرد ، حرکت اعتراضی مردم با ورود رسانه‌های بیگانه و میدان‌ داری جریان‌های ضدانقلاب، تغییر مسیر داد و با حمله به مراکز حساس اقتصادی و امنیتی شعله‌ور شد و آتش آشوب ها دامان بسیاری را گرفت.

 در این برهه نیزاهداف این جریان سازی مشخص است . همانگونه که  سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت ؛تلاش دفتر کمیسر برای اقلیت سازی وایجاد تفرقه میان ملت یکپارچه ایران در راستای برنامه سیاسی معدودی از دولت های خاص بوده است  که عداوتشان با ملت ایران بر کسی پوشیده نیست.

ملت ایران فراموش نکرده است که اروپا چگونه در مقابل ظالمانه‌ترین تحریم‌های امریکا برضد ایران که حتی وارد عرصه  سلامت و دارو وتجهیزات پزشکی نیز شد ، سکوت نمود و یا تنها به  توصیه ای بی خاصیت بسنده کرد  .  

این مدعیان ؛ در واقع به تعبیر سخنگوی وزارت خارجه ؛همان سوء استفاده کنندگان از مفهوم حقوق بشر و حامیان اصلی قطعنامه‌های سیاسی ضد حقوق بشری علیه  ایران در شورای حقوق بشر و مجمع عمومی سازمان ملل متحد هستند.

نویسنده: جمشید امین زاده 

112

 بیشتر بخوانید:

 واکنش خطیب‌زاده به بیانیه کمیسر عالی حقوق بشر ملل متحد درباره حوادث خوزستان